Reklama

Skylink láka vybraných zákazníkom aj tento rok na výrazné zľavy

Satelitný operátor Skylink pokračuje aj tento rok v akčných zľavách pre vybraných zákazníkov. Podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk aktuálne ponúka platforma špeciálne podpultové ceny pre svojich verných zákazníkov, ktorí využili akciové ceny pri celoročnom, poprípade polročnom predplatnom minulý rok.
Pokračovanie nižšie:


Vybraní zákazníci Skylinku, ktorí začiatkom minulého roka využili zľavu na balíček MINI (ročné predplatné v akciovej cene) môžu aktuálne pred koncom predplatného využiť špeciálnu akciu opäť na balíček MINI za 78,80 € v prípade predplatného na 24 mesiacov, alebo prejsť na vyšší balíček MULTI za akciovú cenu 39,40 € pri predplatnom na 6 mesiacov, poprípade 73,90 € pri aktivácii na celý rok. Štandardná cena MULTI balíka je pritom 129,8 € na rok.

Okrem balíčka MINI je ponúkaná zľava aj vybraným zákazníkom, ktorí využili 25% zľavu na balíček Kombi (polročné a ročné predplatné). Rovnaká zľava je pred koncom predplatného ponúkaná zákazníkom aj tento rok. Za balíček Kombi tak zákazníci môžu zaplatiť 69,75 € pri 6 mesačnom a 139,50 € pri 12 mesačnom predplatnom.

Vyššie uvedené podpultové ceny ponúka Skylink len vybraným zákazníkom. Podľa informácií ktoré máme k dispozícii ich nie je možné preto aktivovať na inú dekódovaciu kartu ako tú pre ktorú bola akciová cena určená. Zákazníkov o akcii informuje prevažne operátor telefonicky.

Skylink neponúka zľavy len u svojich základných balíčkoch ale aj u tých prémiových. Balíček HBO Standard môžu aktuálne získať zákazníci na rok za 74,90 € (štandardná cena 97,9 €) a HBO MaxPack za 89,90 € (štandardná cena 119,9 €).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nech sa Towercom nečuduje že su ich muxi malo sledovane.V oblasti od Prievidza okolie,okres Partizanske,časť okresu Banovce n/Bebravou sa da pozerať len 2a3mux.A 1a4 mux je nepozerateľny.ka Najbližši vysielač Veľka Javorina je slaby aby pokryl tieto oblasti.Nitra zobor -žiadny signal.Keby 1a4 mux spustili z vysielača Uhrovec-ostrý vrch,odkiaľ je širený 2a3 mux.A zvýšili výkon aspon na 25kw. To by bolo zaujimave,z hľadiska volneho prijmu,a počtu tv programov ktore sa tu daju naladiť- aj z CZ mux 1,2,3.

  2. Peter:je rok 2015,skončilo prechodné obdobie pre DVB-T,nič nebráni Towercomu aby navýšili výkony vysielačov na max.Ver mi,že keby išla Žilina-Krížava na 50 kW,pokryje hravo celú PD kotlinu až po Partizánske….podrobne si pozri mapy pokrytia-www.mapavysilacu.cz
    Osobne by som uvítal,keby sa Skylink šíri aj z inej družice,napríklad Thor-Intelsat 1W,odkiaľ ide Digi,Magio…Máme rôzne platformy roztrúsené po rôznych družiciach

Komentáre už nie sú povolené.