Reklama

Orange rozšíri ponuku svojej FiberTV o detský kanál RiK

Slovenský detský kanál RiK, ktorý prevádzkuje JOJ Group, budú môcť prijímať už aj zákazníci FiberTV od operátora Orange. Stanica rozšíri ponuku základného balíka v pondelok 12. januára 2015. Informovala dnes o tom JOJ Group.
Pokračovanie nižšie:


RiK ponúka najmladším divákom celodenný program, ktorý je rozdelený do špecifických blokov podľa veku: pred poludním sú to formáty určené pre deti predškolského veku a popoludní zase program pre deti mladšieho školského veku. V prime time si RiKa pozrie celá rodina. Jeho ťažiskovými formátmi sú programy európskej produkcie, ktoré sú zábavné, poučné a bez prvoplánového násilia.

Historicky prvý televízny kanál pre deti v slovenskom jazyku, vychádza z licencie spoločnosti Your Family Entertainment AG. Vo vysielaní sa zameriava na detského diváka vo veku od 4 do 12 rokov. Stanica je dostupná operátorom ako v SD, tak aj v HD kvalite.

Vzhľadom k tomu, že RiK je platený kanál, operátori ho zaraďujú do platených balíčkov. Aktuálne ho už ponúka Skylink, Slovanet, Antik, e-Net, DSiData a od pondelka 12. januára aj Orange.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Fantastický Telekom si radsej zaplati reklamu ako by mal nejaky program zaradit ako prvy.

Komentáre už nie sú povolené.