Reklama

M7 Group nemá zatiaľ dôvod na odpájanie kariet CS Link IRDETO

Mnohí z nás už na satelitnú platformu CS Link určite aj zabudli, no ešte stále sa nájde niekoľko tisíc majiteľov kariet CS Link IRDETO na Slovensku a v Česku, ktorí svoje dekódovacie karty využívajú pre príjem slovenských a českých programov z družice Astra 3B (23,5°E).

Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk sú aj naďalej karty CS Link IRDETO (CAID: 0666) po zaplatení Servisného poplatku funkčné a prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link, luxemburská spoločnosť M7 Group, nemá žiadny dôvod na ich odpájanie.
Pokračovanie nižšie:


Nemáme žiadny zvláštny dôvod odpojiť karty CS Link IRDETO. Je ich stále okolo 5 tisíc a ich počet už veľmi neklesá,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group Jaromír Glisník. „Pokiaľ zákazníkom vyhovujú, nech ich pokojne používajú. Prečo ich nútiť do nákladnej výmeny,“ dodal.

Majitelia, ktorí vlastnia ešte karty CS Link IRDETO tak môžu prijímať po zaplatení Servisného poplatku aj naďalej programy z balíčka DIGITAL aj keď už v obmedzenom počte. Pokiaľ by však chcel majiteľ tejto karty prijímať kompletnú ponuku satelitnej platformy Skylink, môže si jednoducho zavolať na zákaznícku linku Skylinku a požiadať o zaslanie novej karty Skylink Výmena, keďže tie už štandardne u predajcov dostupné nie sú. Za výmenu karty však bude musieť zákazník zaplatiť podľa aktuálneho cenníka.

Aké programy fungujú na kartách CS Link IRDETO?
S dekódovacími kartami CS Link IRDETO je možné prijímať kódované slovenské programy Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, Dajto, JOJ, Plus a české ČT1, ČT2, ČT Sport, Nova, Nova Cinema, Fanda, Telka, Smíchov, Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom, Barrandov, ako aj programy vo vysokom rozlíšení ČT1 HD, ČT2 HD, ČT Sport HD, Nova HD a Prima HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ktore programy zo zakladnej ponuky na tychto kartach prijmat nejde?

  2. CT:D, CT art, Markiza HD a novo pridane JOJ HD, PLUS HD, Dajto HD, Fanda HD, Nova Cinema HD, Prima Cool HD…

  3. Radšej ostanem na CSLink ako som a nebudem im zbytočné za zmenu karty platiť ak chcú nech mi ju pošlu zadarmo ako v spoločnosti freesat . A ešte k tomu M7 Group by chcela za novú kartu zaplatiť podľa aktualného cenníka za výmenú karty 13,90€ a ešte plus každý mesiac servisný poplatok 1,20€ .
    Nech zabudnú .

  4. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk sú aj naďalej karty CS Link IRDETO (CAID: 0666) po zaplatení Servisného poplatku funkčné a prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link, luxemburská spoločnosť M7 Group, nemá žiadny dôvod na ich odpájanie.

    Podvodníci vôbec to tak nie je, servisný poplato mám predplatený a aj tak ste ma vypli ide len ČT4 a TA3

  5. Ja mam fialovu CS LINK irdeto kartu a vsetko funguje. Tak netreb debiliny.

  6. iVAN
    Možno stačí len preladiť v sat_prijímači „kanály“…

  7. SDcka nemenili frekvenciu. Ked je odpojeny bude mat kartu CS Link Cryptoworks. Tam nepomoze nic len vymena a aj tu uz nemaju v predajniach. Treba vola call centrum.

  8. Raz hovoria tak, neskôr inak. Podľa pôvodného plánu je prevádzka kariet Irdeto CSlink nehospodárna, preto sa karty budú odpájať. Aj základná ponuka na nich je už orezaná, ich funkčnosť v univerzálnych čítačkách obmedzená alebo problematická, ďalšie kanály sa už pridávať nebudú. Bude nutná výmena podľa mňa koniec koncom.

Komentáre už nie sú povolené.