Reklama

freeSAT ponúka aj v tomto roku zákazníkom druhú kartu a druhý satelitný prijímač zadarmo

Noví záujemcovia o služby satelitnej platformy freeSAT môžu ešte aj na začiatku tohto roka získať druhú samostatnú dekódovaciu kartu, alebo druhý satelitný prijímač s kartou úplne zadarmo a to až do odvolania. Portálu SatelitnáTV.sk túto informáciu potvrdila operátorka na zákazníckej linke. Služby je možné objednať ako cez web, tak aj u vybraných distribútorov po celom Slovensku.
Pokračovanie nižšie:


Špeciálna akcia pri ktorej môže zákazník požiadať o druhú kartu zadarmo (freeSAT Twin karta) platí pre nových zákazníkov pri objednávke služby freeSAT medium karta, teda pre zákazníkov, ktorí už majú svoje vlastné satelitné prijímače s dekóderom Cryptoworks/Irdeto, alebo si ho zakúpia podľa vlastného výberu u predajcu. Cena služby freeSAT medium karta s touto akciou je pri 12 mesačnej viazanosti je 9,75 € mesačne. Platforma si pri prvej faktúre ešte účtuje jednorázový aktivačný poplatok 5 €.

Pri objednávke služby freeSAT medium získa nový zákazník za 11,75 € mesačne dva satelitné prijímače aj s kartami (prvý box je Humax HD, druhý SD box).

V oboch prípadoch si ešte zákazníci musia zakúpiť satelitnú parabolu, LNB konvertor ako aj koaxiálny kábel spolu s F-konektormi a nastaviť správne satelitnú parabolu.

freeSAT poskytuje televízne programy prostredníctvom satelitnej pozície Thor/Intelsat (0,8°W). Pre zákazníkov ponúka služby s viazanosťou, ako aj bez viazanosti. Zákazník si tak môže vybrať ponuku ktorá mu najviac vyhovuje.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. UPC som mal ako prvy ked este boli na astre. Vtedy ponukali Philips a platil som nieco cez 500 korun az pokial stale nezvysovali. Teraz mam magio sat aj s netom za 25 eciek a vsetko ok.

  2. Juraj to bolo asi tak pred 10-15 rokmi a tedy UPC Direct nemalo ziadnu konkurenciu. Teraz je situacia uplne ale uplne ina.

Komentáre už nie sú povolené.