Reklama

Bonum TV rozšírila ponuku maďarského multiplexu D

V Maďarsku opäť rozšírili ponuku televíznych programov, ktoré je možné prijímať prostredníctvom pozemného vysielania. Najnovším prírastkom je televízny kanál Bonum TV, ktorý vysiela v rámci multiplexu D po celej krajine.

Program vysiela kódovane systémom Conax a v kompresnom formáte MPEG-4 (SD). Prístup tak k nemu majú iba predplatitelia platformy MinDig TV Extra a to už od najnižšieho programového balíčka.
Pokračovanie nižšie:


Bonum TV je maďarská kresťanská televízia. Vo svojom vysielaní tak prináša programy s kresťanskou tematikou. Bližšie informácie o stanici je možné nájsť na oficiálnej webovej stránke bonumtv.hu.

Ponuka televíznych programov v maďarských celoplošných multiplexoch sa rozšírila v poradí už o 58. televízny kanál z toho 8 z nich je možné prijímať nekódovane (FTA).

Aktuálny prehľad programov v maďarských multiplexoch:
A multiplex – Duna HD (FTA), Duna World (FTA), M1 HD (FTA), M2 HD (FTA) a rozhlasové rádiá Kossuth, Petofi, Bartók a Dankó.

B multiplex – C8 (FTA), Cartoon Network, Comedy Central, Da Vinci Learning, Echo TV, Filmbox, M3, Minimax, Muzsika TV, RTL+, Sport 1, Sport 2, TV Paprika a Viasat 3.

C multiplex – ATV, AXN, Cool, Disney Channel, Dorcel TV, Euronews Test (FTA), FEM 3, Film+, Hir TV, Info csatorna (FTA), National Geographic, RTL klub (FTA), Spektrum, Sportklub a TV2 (FTA).

D multiplex – Bonum TV, D1 TV, DIGI Sport 1, Discovery Channel, FOX, Hatoscsatorna, Ozone Network, Paramount Channel, RTL II, Slager TV, Super TV 2, TLC, Viasat History a Viasat6.

E multiplex – Animal Planet, Brazzers TV, DIGI Sport 2, Discovery Science, Filmbox Premium, Filmbox Family, Fishing & Hunting, HBO, History, NatGeo Wild a Viasat Explore.

Mohlo by vás ešte zaujímať