Reklama

ANTIK ponúka gigabitový internet so službami triple-play už aj v Tlmačoch

Operátor ANTIK Telecom sprístupnil v týchto dňoch svoje triple play služby pre 1300 domácností v malom meste Tlmače. Sieť poskytuje služby internetu s rýchlosťou až 1000mbps, viac ako 230 TV kanálov aj v HD kvalite a bezplatné telefonovanie.
Pokračovanie nižšie:


Tlmače doteraz nemali k dispozícii služby digitálnej televízie, internetu a telefonovania cez optickú sieť. Aj tu sme sa rozhodli poskytovať symetrický gigabitový internet bez akéhokoľvek navýšenia mesačných poplatkov a bez viazanosti,“ hovorí Peter Blaas, riaditeľ pre rozvoj ANTIK Telecom. Na sídlisku Lipník tak bude mať 1300 domácností rovnako rýchly internet a rozsah TV služieb ako v najvyspelejších mestách sveta. Navyše v úvodnej akcii s HD set-top boxom za 1 euro.

ANTIK Telecom touto lokalitou rozširuje svoj regionálny klaster na hranici západného a stredného Slovenska, ktorý dnes zahŕňa optické siete v Novej Bani, Tlmačoch a Žarnovici. V tomto roku Antik plánuje postaviť siete ešte vo Svidníku, Medzilaborciach a v Strážskom. Okrem optického internetu s maximálnou rýchlosťou 1000mbps k užívateľovi aj od užívateľa obsahuje štandardná ponuka Antiku TV s takmer 130 kanálmi, archívom 15 staníc na 20 dní ako aj 40 minút telefonovania do všetkých sietí vrátane pevných sietí v EÚ, spolu za 17,92 eur. Gigabitový internet získajú klienti za jednorázový poplatok 19,92 eur.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. je to fakt super vykon, urcite blahozelam antiku. ale preco nerobia take iniciativy v rodnom meste ? preco mestka cast Myslava musi ist vzduchom a nie kablom. dakujem a budem rad keby aj tym sa pochvalili a daju moznost ludom v domoch sa takto komfortne pripojit.

Komentáre už nie sú povolené.