Reklama

Spravodajská televízia TA3 je dostupná zákazníkom DIGI TV a Magio Sat len do polnoci

Zákazníci satelitných platforiem Magio Sat a DIGI TV môžu sledovať slovenskú spravodajskú televíziu TA3 už niekoľko dní iba do polnoci, potom je k dispozícii len čierna obrazovka a to až do jej ranného štartu. Samotná televízia TA3 pritom vysiela počas pracovných dní od šiestej a víkendov od siedmej hodiny až do jednej hodiny ráno. Vo zvyšnom čase si delí programovú pozíciu s kanálom RING TV.
Pokračovanie nižšie:


Podľa spoločnosti Slovak Telekom, ktorá prevádzkuje platformu Magio Sat a je aj vlastníkom DIGI TV, sa jedná len o dočasný stav. „Táto situácia súvisí s migráciou služby Magio Sat na nové satelity, v súčasnosti pracujeme na jej vyriešení,“ povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk Peter Gálik zo spoločnosti Slovak Telekom.

Spravodajská televízia TA3 je dostupná zákazníkom nového Magio Satu ako aj novej DIGI TV zo satelitu Intelsat 10-02 (1°W), frekvencie 12 607 MHz. Vysielanie je dostupné v kompresnom formáte SD/MPEG-4 a kódované systémami Nagravision a Conax.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tma je tam až do 6-hodiny rannej, kedy znova nabehne TA3, takže Ring TV v čase od 00.00 do 06.00 nevysiela v Magiu a Digi TV vôbec, len tma, kedže túto kapacitu v tomto čase využíva Private TV

  2. Zaujimave je, ze ked som do DIGI TV pisal cca pred 3 tyzdnami, tak mi odpisali, ze o tom vedia, ale ze – citujem – „Náprava nie je možná“.
    Ked som informoval priamo TA3 a jej manazer pisal do Telekomu, tak mu odpisali, ze „Najneskor do 12. decembra sa to vyriesi“.
    Cize na ten isty problem dve rozne reakcie… uvidime teda v piatok.

Komentáre už nie sú povolené.