Reklama

Plustelka: Koniec ochutnávky, platené programy sú od dnes dostupné opäť len pre predplatiteľov

Platená programová ponuka z digitálnej terestriálnej platformy Plustelka je od dnes dostupná opäť už len predplatiteľom balíčka Plustelka Štandard. Dočasná bezplatná promo ochutnávka všetkých programov z ponuky, ku ktorej mali prístup všetci zákazníci Plustelky od utorka 16. decembra, skončila v nedeľu 21. decembra 2014.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníkom Plustelky zostávajú však bezplatne okrem programov Voľnej telky aj naďalej programy ČT1, ČT2, Slovak Sport.TV 1 a TV LUX. Posledne menovaný kanál momentálne vysiela nekódovane (FTA) a to až do 7. januára 2015. Potom bude LUX dostupný opäť len zákazníkom Plustelky (bez mesačných poplatkov). Pre príjem tak postačuje mať zakúpené jedno z prijímacích zariadení Plustelky (CAM modul Plustelka, set-top-box Plustelka, alebo samostatnú dekódovaciu kartu Plustelka).

Prevádzkovateľom Plustelky je spoločnosť Towerhome, dcérska spoločnosť Towercomu. Platforma ponúka štyri neplatené televízne programy a deväť platených (voliteľných) programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne a to bez akýchkoľvek záväzkov. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom IRDETO.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ochutnavka bola casovo kratka kozument-divak nestihol vychutnat ponuku a tak nic nekupil.Na vianoce tam mohli nechat detsky a hudobny kanal a boli by vsetci spokojny.Stastne a vesele vianoce a uspesny Novy rok 2015 divakom Plustelky

  2. Doplnim svoj prispevok tzv ochutnavka by mala zelany efekt vtedy keby ju mali moznost vidiet vsetci divaci Dvbt na Slovensku .Myslim si ze oslovit mali vlastne tych divakov ktori Plustelku nevlastnia ci…

  3. Ok myslim vsak ze mohli ziskat ovela viac ako zamyslali no je to len moj nazor 😛

  4. Blíži sa rok 2015,kedy končí prechodné obdobie pre DVB-T.Towercom dlhé roky ospravedlňoval nízke výkony vysielačov práve prechodným obdobím,ktoré teraz končí.Som VEĽMI zvedavý,či skutočne dôjde k navýšeniu výkonov a zlepšeniu pokrytia tv signálom po 1.1.2015.

  5. na akom kanali si môžem v bratislave naladiť z-tv a šláger tv.

  6. http://www.satelitnatv.sk/2014/10/avis-spustil-novy-vysielac-v-tatranskej-lomnici-kompletny-zoznam-vysielacov/

  7. Ja som ochutnávku nepocítil.Pokrytie nemám dostatočne a po ulici hladať odrazený signál v zime sa mi nechce.Nech si to skúsia sami páni z fy.Towercomu.Je to smiešne od nich pre nezáujem dokrývania oblastí.

  8. Karol prezrad nam svoju poziciu mozno by sme aj poradili a mozno aj Towercom takto sa neda pomoct SK je velke .Ulicu netreba.Myslim ze nase prispevky citaju aj kompetentny a odpovedia Ti aby si bol spokojny.

  9. pre ivana g tvoj problem by mal riesit Avis odpovedat Ti bude skratek iste sa uz hlada riesenie nie si sam kto ma tento problem

Komentáre už nie sú povolené.