Reklama

Markíza a Orange podpísali trojročnú zmluvu o šírení HD staníc skupiny Markíza

Skupina Markíza a spoločnosť Orange Slovensko, a.s. podpísali trojročnú zmluvu o šírení HD verzií všetkých staníc skupiny Markíza a poskytovaní ďalších digitálnych služieb pre zákazníkov, ako archív a OTT streaming.

Rámcová zmluva platí pre obdobie rokov 2015 – 2017 a oprávňuje Orange poskytovať HD verzie staníc Markíza, Doma a Dajto a ponúkať svojim zákazníkom nelineárne služby ako archív vlastnej tvorby skupiny Markíza a možnosť online a mobilného šírenia vysielania.
Pokračovanie nižšie:


Som rád, že aj vďaka spolupráci s Markízou môžeme našim zákazníkom prinášať množstvo kvalitného televízneho obsahu, ktorý je pre nich navyše dostupný prakticky kdekoľvek a prostredníctvom všetkých obrazoviek,“ povedal Pavol Lančarič, generálny riaditeľ Orange Slovensko, a.s.

Je dobrou správou pre našich divákov, že Orange podporuje Markízu na ceste investícií do skvalitňovania vysielania vo vysokom rozlíšení. Dohoda zároveň potvrdzuje kvalitnú spoluprácu oboch spoločností v mnohých aspektoch,“ dodal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Markíza ukončila prechod na HD vysielanie tento december. Spravodajstvo, publicistické magazíny, vlastná tvorba ako Búrlivé víno a Chlapi neplačú, ale aj zahraničné filmy a seriály sú dostupné v plnej HD kvalite.

Mohlo by vás ešte zaujímať