Reklama

ANTIK rozšíril svoju ponuku digitálnej televízie o Eurochannel

Spoločnosť ANTIK Telecom rozšírila svoju ponuku digitálnej káblovej televízie Tango TV od 1. decembra 2014 o nový program Eurochannel. „Kanál Eurochannel zaraďujeme ako prvý operátor na Slovensku a v Čechách a zatiaľ bude dostupný v digitálnej televízii Tango v našej IPTV platforme,“ povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk Vlastimil Lakatoš, šéf produktového manažmentu v oblasti TV služieb spoločnosti ANTIK Telecom.

Nový program je dostupný zákazníkom s predplateným Prémiovým balíčkom.
Pokračovanie nižšie:


Eurochannel je televíznym kanálom propagujúcim kultúru a štýl života Európanov. Vo vysielaní kanálu sa objavujú filmy, seriály, ako aj programy so zameraním na kultúru, módu či umenie. Všetky programy sú vysielané v originálnom znení s anglickými, portugalskými, francúzskymi, albánskymi a srbskými titulkami. Okrem tituliek je tiež dostupná aj poľská jazyková mutácia (na satelite).

Vysielanie stanice je dostupné nekódovane v kompresnom formáte MPEG-2 aj na satelite Eutelsat 16A (16°E). Pripomeňme, že z rovnakého satelitu bude dostupná aj nová satelitná platforma ANTIK Sat.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Eutelsat 16A (16°E)
Frekvencia: 11 366 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: Eurochannel
Kódovanie: nie
EPG: Nie

Eurochannel-5122014-1132 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Podla mňa je Eurochannel lepší a kvalitnejší kanál než obdobný Film Europe (Skylink). Asi stanica pre európske filmy musí prísť z USA aby bola zaujímavá :-). Mohli byť aspoň slovenské titulky. Žeby Antik urobil prvé „slovenské“ titulky na TV satelitnom orbite???

Komentáre už nie sú povolené.