Reklama

Animal Planet v štandardnom rozlíšení v Poľsku končí, nahradí ho nový kanál

Discovery Networks plánuje u našich severných susedov v Poľsku nahradiť populárny dokumentárny televízny kanál Animal Planet v štandardnom rozlíšení (SD), novou stanicou Discovery Life. K nahradeniu by malo dôjsť 1. februára 2015.

Animal Planet však z trhu nezmizne, dostupný bude divákom aj naďalej vo vysokom rozlíšení (HD). „Poľskí diváci budú môcť sledovať svoje obľúbené programy na kanále Animal Planet HD,“ informovala portál satkurier.pl Anna Kozerska, communications director Discovery Networks CEEMEA.
Pokračovanie nižšie:


Animal Planet v SD kvalite je dostupný v Poľsku už od roku 1997, HD verzia odštartovala o dvanásť rokov neskôr (2009). Obe stanice sú dostupné divákom u vybraných satelitných, IPTV a káblových operátorov po celej krajine.

Discovery Networks prevádzkuje v Poľsku okrem Animal Planet v SD a HD kvalite ešte aj Discovery Channel (Discovery Channel HD), TLC (TLC HD), ID (ID HD), Discovery Historia, Discovery Turbo Xtra (Discovery Turbo Xtra HD), Discovery Science, Eurosport (Eurosport HD) a Eurosport 2 (Eurosport 2 HD). V roku 2015 však plánuje ešte spustiť Discovery Science HD, DMAX a Eurosport Polska.

Mohlo by vás ešte zaujímať