Reklama

VU+ Zero – nový linuxový prijímač od populárneho výrobcu

Kórejský výrobca linuxových satelitných prijímačov VU+, spoločnosť Marusys, predstavil v týchto dňoch svoj nový satelitný prijímač s názvom VU+ Zero. Podľa výrobcu to bude vôbec cenovo najdostupnejší VU+ HD prijímač na trhu, jeho maloobchodná cena bude len 120 € s DPH.

Prijímač bude mať rozmery 160x145x30 mm, vybavený bude 742 MHz procesorom MIPS a 512 MB RAM. Veľkosť flash pamäte bude 256 MB. Osadený v ňom bude štandardne jeden DVB-S2 tuner, jedna čítačka dekódovacích kariet a 2x USB 2.0 porty.
Pokračovanie nižšie:

K dispozícii bude tiež jeden HDMI port, Ethernet (100 Mbit/s) a analógový video audio výstup (jack/3xcinch). Napájanie prístroja bude riešené cez externý 12V zdroj.

Podľa výrobcu môže byť nový prijímač VU+ Zero ideálnou voľbou pre súčasných zákazníkov, ktorí už vlastnia jeden z prijímačov VU+ SOLO2 poprípade VU+ DUO2. Vďaka nemu budú môcť napr. užívatelia nahrávať obľúbený program na interný pevný disk (HDD) svojho doterajšieho prijímača (VU+ SOLO2 a VU+ DUO2) či z neho streamovať.

Kedy presne sa VU+ Zero objaví v predaji zatiaľ nie je jasné. Mohlo by to však byť ešte tento rok. Podľa našich zistení už od tohto týždňa sú zverejnené aj ovládače pre tento prijímač, softvér oficiálne ešte zverejnený v čase písania tejto správy nebol.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.