Reklama

Poľská TVN plánuje v budúcom roku spustiť dva nové kanály TVN Fabuła a TVN Sportive

Poľský televízny trh sa v budúcom roku rozšíri o ďalšie dva nové kanály mediálnej skupiny TVN – TVN Fabuła a TVN Sportive. Oba majú byť dostupné v platených ponukách satelitných, káblových či IPTV platforiem. Do budúcnosti však nie je vylúčené, že sa programy objavia po spustení platených multiplexov aj v DVB-T. V rozhovore pre portál wirtualnemedia.pl to prezradil Markus Tellenbach zo skupiny TVN.
Pokračovanie nižšie:


Nový kanál TVN Fabuła prinesie svojim divákom seriály z ponuky TVN. V poradí druhý plánovaný kanál TVN Sportive zase chce prinášať programy so zameraním na fitnes, zdravie či voľný čas.

Vysielateľ už požiadal poľského mediálneho regulátora KRRiT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) o udelenie licencii pre nové stanice TVN Fabuła a TVN Sportive. Presný dátum štartu zatiaľ nebol zverejnený, odštartovať by mohli už v budúcom roku 2015.

V portfóliu mediálnej skupiny TVN sú už aktuálne kanály: TVN (TVN HD), TVN7 (TVN7 HD), ITVN (TVN International), TVN24 (TVN24 HD), TVN24 Biznes i Świat, TVN Meteo, TVN Turbo (TVN Turbo HD), TVN Style (TVN Style HD), NTL Radomsko, TTV a Mango 24.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať