Reklama

NBA štartuje na NOVA Sport už túto nedeľu

Platený športový kanál NOVA Sport prinesie všetkým športovým fanúšikom najprestížnejšiu basketbalovú súťaž sveta NBA aj počas najbližšej sezóny 2014/15. Fanúšikovia sa môžu tešiť na jeden zápas týždenne zo základnej časti z ktorej športový kanál ponúkne celkom 24 stretnutí. Nasledovať budú dva prenosy týždenne zo záverečného playoff a všetky zápasy z finále NBA. Každý piatkový večer nájdu navyše priaznivci basketbalu zhrnutie toho najlepšieho z uplynulého týždňa v magazíne NBA Action.

Okrem toho odvysiela český športový kanál aj každoročný zápas výberu hviezd NBA All-Star Game, ktorý sa odohrá 15. februára 2015 v Madison Square Garden.
Pokračovanie nižšie:

Favoritom tohtoročnej sezóny sú pre väčšinu expertov obhajcovia titulu San Antonio Spurs, ktorí predviedli v minulom play-off skutočne fenomenálne výkony,“ hovorí Petr Janouch, basketbalový expert a komentátor NOVA Sport.

Veľmi zaujímavé bude tento rok určite dianie na špičke Východu, kde sa výrazne zmenil pomer síl. „Hlavnou senzáciou roka bol prestup megahviezdy LeBrona Jamesa z Miami späť domov do Clevelandu, kde by mal byť spolu s rozohrávačom Kyrieom Irvingom a ďalšou hviezdnou posilou Kevinom Lovom základom tímu bojujúceho o titul. Cestu do finále mu ale budú chcieť skomplikovať hlavne ‚Býci‘ z Chicaga s uzdraveným Derrickom Rosom a španielskou posilou Pauom Gasolom,“ dodáva Petr Janouch.

NBA na NOVA Sport štartuje už túto nedeľu 2. novembra 2014. Od 21:05 sa diváci môžu tešiť na výnimočné nedeľné úvodné vysielanie magazínu NBA Action, na ktorý od 21:35 nadviaže zápas medzi Los Angeles Clippers a Sacramento Kings.

Mohlo by vás ešte zaujímať