Reklama

freeSAT: Balíček HBO Pak na 2 mesiace zadarmo pre nových zákazníkov

Satelitná platforma freeSAT ponúka podľa informácií portálu SatelitnaTV.sk teraz všetkým novým zákazníkom, ktorí si objednajú jeden z balíčkov freeSAT medium, freeSAT plus alebo SuperPak, na 2 mesiace úplne zadarmo prémiový balíček HBO Pak. Ten obsahuje programy HBO, HBO2 a HBO Comedy, ktoré budú môcť zákazníci sledovať dva mesiace úplne zadarmo. Po uplynutí dvoch mesiacov bude v prípade, že zákazník neprejaví o tento balíček záujem, automaticky deaktivovaný.
Pokračovanie nižšie:

Promo ponuka na balíček HBO Pak neobsahuje však prístup k videoslužbe HBO GO. K tej majú prístup iba zákazníci, ktorí si balíček HBO Pak poprípade HBO MaxPak riadne predplatia.

Pripomeňme, že platforma freeSAT ponúka ešte stále u vybraných predajcov dve samostatné dekódovacie karty za cenu jednej, poprípade dva prijímače spolu s kartami za cenu jedného. V prípade aktivácie najnižšieho balíčka freeSAT medium pri viazanosti na 12 mesiacov tak môže zákazník využívať dve karty za cenu 9,75 € mesačne či 11,75 € v prípade dvoch prijímačov aj s kartami.

Mohlo by vás ešte zaujímať