Reklama

Eurosport podpísal dlhodobú zmluvu na vysielanie vybraných zimných športov

Prevádzkovateľ športového kanálu Eurosport podpísal dlhodobú zmluvu so spoločnosťou Infront Sports & Media ohľadom vysielania vybraných zimných športov. Eurosport tak bude od sezóny 2016-17 až do konca sezóny 2020-21 aj naďalej prinášať divákom priame prenosy zo svetových pohárov FIS v alpskom lyžovaní, skokoch na lyžiach, behu na lyžiach, severskej kombinácii, akrobatickom lyžovaní a snowboardingu. Okrem toho uvidia diváci ešte aj MS v alpskom lyžovaní a behu na lyžiach (2019, 2021), MS v akrobatickom lyžovaní a snowboardingu (2015, 2017).
Pokračovanie nižšie:


Eurosport naďalej demonštruje, že zimné športy hrajú v jeho portfóliu významnú úlohu. Zároveň Eurosport pokračuje v zabezpečovaní dlhodobých zmlúv v rámci svojho portfólia práv, aby mohol stabilne ponúknuť čo najlepší obsah pre svojich divákov a obchodných partnerov,“ povedal Jean-Thierry Augustín generálny riaditeľ spoločnosti Eurosport Group.

Preteky svetových pohárov a majstrovstiev sveta FIS sa predstavia na oboch kanáloch – Eurosportu International aj Eurosportu 2. Diváci budú môcť športové prenosy sledovať tiež na mobilných platformách vďaka Eurosport Playeru.

Mohlo by vás ešte zaujímať