Reklama

DIGI s Vianočnou kampaňou aj pre káblovú TV

DIGI Slovakia pripravila Vianočnú kampaň aj pre nových zákazníkov káblovej televízie. Tú poskytuje spoločnosť v 10 slovenských mestách Bratislava, Košice, Senica, Šala, Komárno, Prievidza, Handlová, Žiar nad Hronom, Ružomberok a Brezno.

V rámci Vianočnej kampane od 15. novembra 2014 až do 28. februára 2015 nebude musieť nový zákazník, ktorý sa rozhodne pre služby káblovej televízie od DIGI a zaviaže sa na 18 mesiacov platiť jednorazový inštalačný poplatok 50 €.
Pokračovanie nižšie:

Rok 2014 je pre nás významný a snažíme sa priniesť zákazníkom DIGI to najlepšie. Zachovali sme značku DIGI, ale zároveň aj zvýšili kvalitu a programovú ponuku vďaka novej DIGI, ktorú predávame od mája 2014. Chceme udržať ceny, na ktoré boli naši zákazníci zvyknutí a ktoré sú atraktívne aj pre nových zákazníkov, investujeme najmä do technického rozvoja poskytovaných služieb. Tento významný rok chceme ukončiť zaujímavou vianočnou kampaňou s viacerými benefitmi,“ dodáva Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Kedy už konečne začnete vysielať poriadny signál? Už mi prechádza trpezlivosť. V Handlovej obraz seká, chrčí, vynecháva. Trvá to už pomaly rok aj s prestávkami. Vaši abonenti vážne uvažujú o inej alternatíve. A už aj ja. Kedy nastane zlepšenie?

Komentáre už nie sú povolené.