Reklama

Antik Sat bude využívať družicu Eutelsat 16A (16°E)

Nová slovenská satelitná platforma Antik Sat, ktorú bude prevádzkovať košický operátor Antik Telecom, sa rozhodla využívať pre svoje služby družicu Eutelsat 16A, ktorá je umiestnená na orbitálnej pozícii 16°E. Aktuálne túto družicu už využíva bulharská satelitná platforma Mtel, srbská Total TV, chorvátska Max TV Sat či albánske DigitAlb a Tring TV. Potvrdili sa tak naše neoficiálne informácie podľa ktorých bude Antik Sat využívať práve družicu Eutelsat 16A (16°E).

Pokračovanie nižšie:

Antik Sat ponúkne vstupný balík za 0,99 eur, základný Rodinný balík za 8,8 eur mesačne, ktorý ponúkne viac ako 80 televíznych programov a niekoľko prémiových balíkov za ceny uvedené nižšie. Klienti bezdrôtového internetu od Antiku získajú Rodinný balík zadarmo. Vybrané balíčky budú obsahovať aj interaktívny archív na 10 dní dozadu. Pri objednaní dvoch služieb si môže navyše zákazník vychutnať aj televíziu v mobile a to úplne zadarmo. Komerčná prevádzka služby začne v prvom štvrťroku 2015. Registrácia klientov sa spúšťa už dnes, navyše pri registrácii do 31. decembra 2014 získajú klienti Rodinný balík zadarmo na 3 mesiace. Všetky služby satelitnej televízie od Antiku budú bez viazanosti.

Operátor ponúkne zariadenia k službe vo forme predplatenej karty za 29 eur ako aj satelitného HD boxu, ktorý bude ponúkať za 69 eur. Antik Sat tak bude možné sledovať ako prostredníctvom vlastného boxu spolu so samostatnou kartou poprípade aj CAM modulom, tak aj s dodávaným DVB-S2 prijímačom.

Distribúcia zariadení bude prebiehať po celom území Slovenska cez veľké predajné siete, nezávislých predajcov ako aj cez internet.

Balíčky satelitnej služby:

Vstupný balík – 0,99 eur + TV archív 2 programov zadarmo
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma, Wau, Dajto HD, JOJ HD, Plus, Senzi, TA3, TV LUX, ČT1, ČT2, ČT24

Rodinný balík – 8,8 eur + TV archív 8 programov zadarmo
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma, Dajto HD, JOJ HD, Plus, WAU, Senzi, Rik TV, TA3, TV LUX, ČT1, ČT2, ČT24, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Zoom, Prima Love, TV Prima, Prima Cool, Smíchov, Telka, Barrandov, ČT:D/ČTart, ČT Sport HD, Fanda, Disney Channel, Discovery, Animal Planet, Nova Sport, Sport 1, Eurosport, Óčko, Šláger TV, JIM JAM, National Geographic, Duck TV, Fashion TV, Spektrum, FilmPlus a ďalšie.

Rodinný Prémiový balík – 7,8 eur
Nat Geo Wild, Eurosport 2, FilmBox, Nickelodeon, Spektrum Home, Paprika, Sport 2, Discovery Science, Discovery World, Dusk TV, History Channel, Hustler HD, Viasat Explorer, Viasat History, TLC + ďalšie kanály vo vyjednávaní.

Filmový balík – 9,4 eur alebo 10,8 eur vrátane HBO GO
HBO HD, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD

SuperBox balík – 4,9 eur vrátane bezplatného prístupu do videotéky FilmBox Live
FilmBox HD, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FightBox HD, Fast/FunBox HD, Erox, EroXXX HD

Balík podľa seba – balík 5 kanálov za 5,5 eur mesačne
Brava HD, Discovery World, Discovery Science, Animal Planet HD, Paprika, Spektrum Home, History Channel, FilmBox, FilmBox plus, FilmBox HD, Boomerang, Auto Motor Sport HD, Sport 2, Dusk TV a Hustler HD

Pre šírenie programov bude Antik využívať ako satelitnú tak aj IPTV cestu. Znamená to, že niektoré programy bude šíriť cez družicu a niektoré cez IPTV. Všetky vyššie uvedené programy v balíčkoch budú vysielané prostredníctvom satelitu kódovane systémom Conax.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Sklamanie. Nevidim dovod preco by som mal menit doterajsieho operatora.

  2. Sklamanie.Čakal som cenovú-programovú konkurenciu pre Skylink .Toto konkuruje možno Freesatu alebo Magiu.Aj Plustelka je výhodnejšia.

Komentáre už nie sú povolené.