Reklama

Telekom ponúkne v Magio videopožičovni vybrané snímky uvedené na filmových festivaloch hneď v čase ich kinopremiéry

Historicky prvý ročník filmovej prehliadky BE2CAN, ktorá sa koná od 6. do 15. októbra, umožní českým a slovenským filmovým fanúšikom vidieť lukratívne snímky uvedené na filmových festivaloch Berlinale, v Benátkach a v Cannes. Pozrieť si ich budú môcť diváci nielen vo vybraných kinách, či na televíznom kanáli Film Europe, ale vďaka exkluzívnej spolupráci ich Slovak Telekom ako jediný operátor na Slovensku ponúkne aj v Magio videopožičovni.
Pokračovanie nižšie:


Našim zákazníkom sme v Magio videopožičovni pripravili aj mimoriadnu novinku: paralelný štart filmov v kinách a vo videopožičovni,“ uvádza dnes v správe Slovak Telekom.

Diváci si budú môcť pozrieť tri tituly hneď v čase ich kinopremiéry:
– Balada o prijatí sveta (Free Range, Berlinale 2014)
– Štyrikrát (Le quattro volte, MFF Cannes 2010)
– Príbeh detí a filmu (A Story of Children and Film, MFF Cannes 2013)

Zákazníci sa zároveň môžu tešiť na VOD premiéry vlaňajších festivalových a nezávislých snímok ako Život Adèle (La Vie d’Adèle, Zlatá palma, Cannes 2013), Pozícia dieťaťa (Poziția copilului, Zlatý medveď, Berlinale 2013), Veľka nádhera (La grande bellezza, nominácie na Zlatú palmu, Cannes 2013) a ďalšie.

V Magio videopožičovni nájdu zákazníci celkovo 51 festivalových snímkov. Filmy budú po zapožičaní divákovi dostupné na 48 hodín. Cena za HD titul je 2,69 € a za titul v SD kvalite 1,80 €.

Až 47 festivalových titulov v priebehu trvania filmovej prehliadky BE2CAN ponúkne aj kanál Film Europe.

Mohlo by vás ešte zaujímať