Reklama

Skylink ponúkne zákazníkom maďarské programy z družice Eutelsat 9A, na satelite Astra 3B skončia

Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk ukončí satelitná platforma Skylink šírenie maďarských programov z družice Astra 3B (23,5°E). Samotné programy však z ponuky platformy pre slovenských a českých zákazníkov úplne nezmiznú, spoločnosť M7 Group ich poskytne predplatiteľom z družice Eutelsat 9A (9°E). Z tejto družice prevádzkuje vlastník Skylinku, luxemburská spoločnosť M7 Group, platformu pre maďarský trh s názvom Austriasat Magyarország. K vybraným programom sa tak len pripoja potrebné kódovacie systémy.
Pokračovanie nižšie:


Maďarské programy budeme poskytovať z pozície 9°E s využitím „quatro blocku“ – LNB pre pozície 9°E, 13°E, 19,2°E a 23,5°E,“ prezradil pre náš portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group. Podrobnosti však spoločnosť zatiaľ nechce prezrádzať. Rovnako ani dátum ukončenia distribúcie maďarských programov z družice Astra 3B (23,5°E).

S využitím Quatro bloku tak zákazníkom bude postačovať jedna satelitná parabola pre príjem až štyroch družíc, ako je to v prípade monobloku pre príjem satelitných pozícií Astra (19,2°E) a Astra (23,5°E).

Skylink v súčastnosti ponúka predplatiteľom maďarský balíček samostatne za 3,95 € mesačne. Záujemcovia o tieto programy si tak musia za ne priplatiť.

Pripomeňme, že do nedávna si mohli zákazníci aktivovať tento balíček za jednorázový poplatok 9,95 € v kombinácii s balíčkom Multi, Kombi, HD Plus alebo Multi HD. Maďarské programy im tak budú aktívne iba ak je zároveň na vybranej karte predplatený niektorý z balíčkov Multi, Kombi, HD Plus alebo Multi HD. Balíček je samozrejme dostupný aj predplatiteľom balíčka Komplet.

Aktuálna ponuka maďarských programov pre zákazníkov Skylinku:
M1, M2, DUNA, DUNA WORLD, RTL KLUB, TV2, VIASAT3, RTL II , COOL, FILM+, Muzsika TV

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Quatro block -to už aby som mal na balkóne 150cm lavór ! Je to blbosť.Najlepšie by bolo dať všetko na Astra1-19,2E.

  2. HU balik uz neni mozne objednat na viac ako mesiac a jednorazovy poplatek mal byt do konca roka 2014. Ani to uz neni.

  3. Dať maďarské programy na 9E je dobrý nápad.Skylink bude mať viac voľnej kapacity, ktorú bude môcť využiť na zlepšenie obrazovej kvality terajších ponúkaných programov.Horšie to bude pre zákazníkov ktorý majú predplatený komplet alebo maďarský balíček.Čítal som,že Skylink bude tento quatro block ponúkať s 80cm parabolou,takže žiadny 150cm lavór nebudeš potrebovať.

  4. Na zlepsenie kvality obrazu zabudni, , bejvavalo. Skylink sa uz nijak nelisi kvalitou od inych poskytovatelou.

  5. Ja neviem, čo Skylink od toho maďarského balíčka čakal.Kto chcel maďarské tv, už ich dávno má a v oveľa vačšom počte.

  6. maďari majú všetky svoje stanice dostupné cez anténu v DVB-T

  7. tak to chcem vidieť tú výslednú cenu (parabola+quatroblock+montáž). Sa načisto zbláznili, však to bude stáť podstatne viac ako samotný prijímač. Alebo zabezpečia bezplatnú montáž pre existujúcich zákazníkov?
    Stále sa presviedčam len o tom, že poctivý platiaci zákazník je stále iba buzerovaný a odrbávaný. Ten CS je zdá sa fakt nevyhnutnosť lebo platiť full taxu za to že sa veci za pochodu menia k horšiemu resp ubúdajú programy je úplná sprostosť. A nech tu nikto neskúsi napísať že programy neubúdajú. Len preto že sa niekto rozhodol presunúť niektoré programy na inú pozíciu si ja teraz mám platiť drahého montéra a drahú parabolu so special konvertorom.

  8. ešte nie sú dostupne na eurobird 9 Maďarske programy pre zákazníkom skylink , Prijimač však najde programy podla frekvencii, ale s kartou ice okrem FTA programy nepojde ani jeden.

Komentáre už nie sú povolené.