Reklama

Rádio Anténa skončilo, nahradilo ho Rádio Anténa Rock

Od dnes máme na Slovensku novú rozhlasovú stanicu s názvom Rádio Anténa Rock. Naladiť ju môžu poslucháči z doterajších frekvencií rádia Anténa po celom Slovensku, ako aj prostredníctvom satelitu Astra 3B (23°5E) na frekvencii 11 836 MHz či mobilnej aplikácie na zariadeniach s operačným systémom Android a iOS. V príprave sú aj nové frekvencie v mestách Žilina a Lučenec.
Pokračovanie nižšie:

Rádio Anténa Rock ako už názov prezrádza sa zameriava vo svojom vysielaní na rockovú hudbu. Okrem kvalitnej rockovej hudby však prináša svojim poslucháčom aj spravodajstvo a dopravný servis.

Nové rockové rádio nahradilo 1. októbra 2014 doterajšiu rozhlasovú stanicu Rádio Anténa, ktorá sa objavila po prvýkrát v slovenskom rozhlasovom éteri 3. septembra 2012. Ešte predtým však vysielalo z rovnakých frekvencií Rádio Hey!, ktoré sa zameriavalo iba na slovenských a českých interpretov.

Frekvencie rádia Anténa Rock:

MestoFrekvencia
 Bratislava 100.3 MHz
 Nitra 88.8 MHz
 Banská Bystrica 97.6 MHz
 Martin 98.7 MHz
 Ružomberok 98.8 MHz
 Čadca 98.1 MHz
 Rimavská Sobota 102.4 MHz
 Poprad 107.3 MHz
 Prešov 105.2 MHz
 Košice 94.8 MHz
 Žilina – už čoskoro 98.7 MHz
 Lučenec – už čoskoro 89.1 MHz

Technické parametre pre príjem zo satelitu:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 836 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: nie
Provider: Towercom

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super parada konecne normalne radio a tie komercne …. si mozu hrat sajfovci a spol super palec hore urobte si fb stranku ….ja sam vam uz robim reklamu 🙂

  2. No toto pokaslali. V autoradii som ju mal na pozicii No.1. Teraz ju uple odtranim. Touto zmenou zanru si podlomili konar pod sebou. Pochybujem ze preziju ro(c)k.

  3. Ja som ročnik 1970 mne sa tieto pesnicky pačia davaju ma do lepšieho elanu.Držim palce .
    Čo by ste mohli su skladby aj od skupin.:
    Karthago. Piramis.Koral .Omega.EDDA aspon za čas určite to pozluchaci privytaju.
    DAMUJEM
    HUDBE ZDAR.

  4. Konečne niečo čo sa dá počúvať, robím často nočné smeny a preto som rád že konečne v eteri počujem kvalitnú rockovú a metalovú hudbu a nie celú noc počúvať dookola tie isté „slovenské a svetové hity“
    Ďakujem nech to vydrží veľmi dlho, verných poslucháčov budete mať určite.

  5. Rock je tvrdá hudba, je to od anglického slova rock, čo znamená v preklade skala, teda tvrdá ako skala. :)))

  6. Mne sa táto zmena páči, pretože predtým to bolo úplne rovnaké s inými komerčnými rádiami. Len dúfam, že rozšíria playlist, taktiež o novinky a live 🙂 Len dúfam, že nepadnú do stereotypu a nezačnú hrávať dookola to isté, pretože začnú strácať poslucháčov. Inak držím palce.

  7. konečne niekto kto nepúšťa sračky.už domorodci bubnovali ,triasli sa mali dlhé háro .až potom dobehli rozmaznance čo začali hrať uspávanky

  8. Mne osobne sa tato zmena vôbec nepači. Pretože je oveľa lepšie počúvať mix rôznych žánrov či už v aute alebo len tak doma. Ja som ho počúvala celé dni. Anténa Hit rádio bolo super aj vysielanie i moderátori. Potešilo by ma, keby sa vrátili k pôvodnemu.

  9. Zmena sa mi nepáči. Antenu som počúvala každý deň. Vysielanie i moderátori boli super. Už len teraz preladujem na iné. Potešilo by ma, keby sa vrátili k pôvodnému.

  10. Počúvam to dnes celý deň a neviem si vás vynachváliť. Páči sa mi, že hráte Metallicu či queen a dokonca aj rammstein. Naozaj palec hore a fandím vám 🙂

  11. Mam 43 , manžel 47 a nam sa to veeeeelmi pači, konečne je tu take rádio a komu sa nepači, nech si preladi ,palec hore.;-)

  12. perfektna zmena k lepsiemu GRATULUJEM A DRZIM PALCE hned som preladila radio v praci, doma , v aute … ♥♥♥

  13. Konečne sa náš radiovy eter zobudza a našiel si aj posluchačov čo majú vkus

  14. Rockova hudba je starsieho formatu a na moj vkus niekedy az prilis tvrda, chcelo by to viac evanescence, nickelback, cranberies atd, ale stale je to lepsie nez HEX ktory tam pred tym hrali aj 15x za den.

  15. Koneeeecne normalne radio s normálnou hudbou, len dufam ze zase nepride nejaky komunisticky buz…nt a nejakym spôsobom to nezrusi. Ked ste vcera zahrali Rage against the machine a hned zatym Bestie boys – normalne som nechapal. Drzim palce a vydrzte co najdlhsie. Konecne radio pri ktorom ma nechyta mikrospanok za volantom:)

  16. Konečne niečo normalne. Elan nech počuva MECIAR .Rad by som privital aj DREAM THEATER, CCR ,alebo aj samotneho FOGERTY- ho.

  17. Ďuso, nauč sa používať diakritiku (mäkčene, dĺžne, dvojbodky, vokáne, …) a správne aj kontrapunkčné znamienka (čiarka sa nepíše pred spojkou „alebo“), píšeš ako Hotentóth.

  18. Zdravím, kedy konkrétne bude v Pov.Bystrici a okolí?? Zatiaľ počúvam cez Astru, ale chcem ho aj do auta! Ďakujem.

  19. A veru aj sa mi zdalo, že tam začali nejako lepšie hrať. Popri známych klasických rockových skladbách tu počuť aj Iron Maiden, Metallica, Hammerfall či dokonca Manson, to sa len tak nepočuje…

  20. Konecne je zmena aj na vychode republiky, konecne rockove radio, ake tu velmi dlho chybalo; uz ma fakt prestali oslovovat tie komercne hity z Expresu a Funka, ktore sa tam v malej serii tocia 50x denne, napr.“Nelutujem…“, pri ktorom som uz fakt preladil radio. Ste super, pocuvam vas denne, momentalne N.1 v mojich predladenych radiach.

  21. mohlo to byť dobre radio keby ned*** tie iste skladby stále dokola

  22. Proste No-1.
    Konečne niečo v tomto duchu… Wau, bomba rádio, Dík za to že ste 🙂
    Nech sa darí a vydržte čo najdlhšie hlavne sa nenechajte sa odradiť.

  23. Ste super-konečne som sa dočkala. Počúvam stále ,keď sa dá a kde sa dá.
    Držím palce a všetko dobré. Naozaj ste super rádio s dobrou muzikou.Čo dobrou -vynikajúcou…

Komentáre už nie sú povolené.