Reklama

Programy z Plustelky vysielajú dočasne nekódovane

Počas dnešného dňa je možné sledovať programy digitálnej terestriálnej platformy Plustelka dočasne nekódovane (FTA). Z akého dôvodu a na akú dobu, zatiaľ nie je známe. Pre príjem všetkých programov z platformy tak postačuje akýkoľvek digitálny set-top-box či televízor so zabudovaným DVB-T tunerom a s podporou formátu MPEG-4.
Pokračovanie nižšie:


Plustelka šíri v rámci štvrtého celoplošného multiplexu štyri neplatené televízne programy ČT1, ČT2, Slovak Sport.TV 1 a TV LUX, ako aj deväť platených (voliteľných) programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne a to bez akýchkoľvek záväzkov. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú štandardne kódované systémom IRDETO. Pre ich príjem je tak potrebné jedno zo zariadení pre príjem Plustelky (CAM modul alebo prijímač).

Aktualizované 24.10.2014: Všetky programy Plustelky vysielajú opäť kódovane systémom Irdeto.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. slo to aj vtedy ale bez eurosportov tie nesli teraz ano podla mna to chceju zviditelnit aj reklamuju dost v tv volne tv aj plustelku

  2. Mne nejdu nekodovane a kodovane idu… Ako mam naladit tie nekodovane?? Preladenie nepomaha…. Pekny bordel v tom maju

  3. tvrdy reset TV pomohol… neveim co stvaralai ze to tu Tv zblblo

  4. Pre guy

    Musel som si prejsť históriu diskusného fóra na českej Parabole, aby som ti na toto bol schopný odpovedať. Takže zakódovali to 28.10. okolo desiatej hodiny doobeda. Čiže terajšie promo bolo kratšie.

  5. Áno, dnes o 7:30 som pozeral a už to bolo zakódované, mne šli všetky stanice.

  6. Či to bola promo akcia-nevedno,lebo na oficiálnej stránke Plustelky nič také nieje napísané…

  7. Ešte to určite pôjde voľne, ale bohvie kedy zas.

Komentáre už nie sú povolené.