Reklama

Plustelka spúšťa jesennú kampaň, zariadenia aj naďalej so zľavou a TV papuče zdarma

Digitálna terestriálna platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje spoločnosť TowerHome, spúšťa k dnešnému dňu svoju jesennú kampaň vďaka ktorej budú môcť získať noví zákazníci aj naďalej prijímacie zariadenie Plustelky so zľavou a k tomu navyše aj TV papuče zdarma.
Pokračovanie nižšie:


Každý nový zákazník, ktorý si zakúpi prijímacie zariadenie Plustelky a predplatí si aj zároveň na 3 mesiace platený balíček získa zľavu 15 € z koncovej ceny zariadenia v prípade CAM modulu Plustelka či až 30 € pri kúpe set-top-boxu Zircon T3000 HD. Podmienkou je okrem predplatenia plateného balíčka aj registrácia zariadenia priamo u predajcu. Aj naďalej je však možné zakúpiť zariadenia bez tejto akciovej kampane.

Zároveň v období od 1.10.2014 do 20.11.2014 bude každý nový zaregistrovaný zákazník odmenený aj fialovými papučami Voľnej telky. Tie mu zašle po registrácii zariadenia priamo Plustelka na adresu bydliska.

Nový TV Spot Plustelky:



Viac informácií o Plustelke si môžete prečítať na našej špeciálnej stránke venovanej práve Plustelke.

Doplnené 2.10.2014:
Plustelka ukončila dnes akciu v rámci ktorej dotovala zariadenia v sume od 15 do 30 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Plustelka je už ako Mountfield. Z jednomesačnej akcie bude akcia celoročná.

  2. Keď vidím toho fialovastého trpáka/ťulpasa, tak mi zle. Ich stránku občas chcem pozrieť, ale rýchlo prepnem ďalej, aby som ‚ho‘ mal čo najmenej na očiach. Trápne reklamy, des a hnus. Kontraproduktívnosť ako hrom! To ľudí skôr odpudí, odstraší. To nemajú ani štipku vkusu? Ani rozumu?

Komentáre už nie sú povolené.