Reklama

HBO bude počas tohto víkendu zadarmo u vybraných operátorov, pozrite sa u ktorých

Filmový kanál HBO predstaví aj tento rok divákom na Slovensku a v Česku seriál z vlastnej produkcie. Po minuloročnej novej sezóne seriálu Terapie sa môžu diváci tentokrát tešiť na úplne nový trinásťdielny seriál s názvom Až po Uši, ktorý režíroval Jan Hřebejk.

Hlavné postavy príbehu, ktoré sa milostne zapletajú v heterosexuálnych aj homosexuálnych vzťahoch, stvárnili známi slovenskí aj českí herci ako Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Jana Kolesárová, Lenka Krobotová Jana Švandová, Radek Holub a Jaromír Hanzlík.
Pokračovanie nižšie:


Prvý diel nového seriálu z produkcie HBO, ako to už býva zvykom každý rok, si budú môcť diváci pozrieť u vybraných operátorov bezplatne. Podľa našich informácií priamo z HBO ponúknu v období od 31. októbra do 3. novembra 2014 zadarmo filmový kanál HBO svojim predplatiteľom títo operátori: UPC, Skylink, DIGI TV, freeSAT, SWAN, Satro, Antik Telecom, flexiTV, Slovanet a Kates. Prístup k programu budú mať zákazníci automaticky, nebude tak potrebné kontaktovať zákaznícky servis.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.