Reklama

freeSAT rozširuje svoju ponuku o Comedy Central Extra s českými titulkami

Zákazníci satelitnej platformy freeSAT si môžu od dnes 6. októbra 2014 naladiť zo satelitu Thor 6 (0,8°W), frekvencii 12 226 MHz, nový televízny kanál Comedy Central Extra v štandardnom rozlíšení (SD). K dispozícii je všetkým predplatiteľom balíčka freeSAT plus. Zákazníkom s dodávaným prijímačom sa program objaví v ponuke automaticky, zákazníci s vlastným satelitným prijímačom si musia naladiť program podľa nižšie uvedených parametrov.
Pokračovanie nižšie:


Comedy Central Extra je televízny kanál v štandardnom rozlíšení (SD) so zameraním na komediálne programy ako napr. South Park, Frasier či M*A*S*H. Víkendový program sa zase nesie v znamení britskej tvorby. Kanál vysiela 24 hodín denne a slovenským a českým divákom bude k dispozícii v originálnom znení s českými titulkami.

Teší nás, že môžeme vo všetkých krajinách rozšíriť našu ponuku o Comedy Central Extra, a obohatiť tak už dnes veľmi pestré programové balíky, z ktorých si vyberie skutočne celá rodina,“ vraví Zoltan Pinkola, regionálny obchodný riaditeľ UPC DTH.

Pripomeňme, že nové programy zaradila dnes aj sesterská platforma UPC Direct, tá rozšírila svoju ponuku okrem Comedy Central Extra ešte aj Nick jr. a Paramount Channel. Viac informácií sme priniesli v predchádzajúcej správe.

Technické parametre pre príjem Comedy Central Extra:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 226 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno
Provider: MTV
Názov: Comedy Central Extra
Rozlíšenie: 720×576

Jedná sa o distribučný transpondér, diváci tak majú program Comedy Central Extra k dispozícii v tej najlepšej možnej kvalite.

Comedy Central Extra-6102014-1843

Mohlo by vás ešte zaujímať