Reklama

V Poľsku spustil vysielanie nový kanál Adventure HD, dostupný je zákazníkom platformy nc+

V Poľsku spustil svoje vysielanie v pondelok 1. septembra 2014 nový televízny kanál s názvom Adventure. Verzia vo vysokom rozlíšení je dostupná aj na satelite Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), frekvencii 11 508 MHz. Vysielanie je však kódované systémami Conax a Nagravision, dostupné je tak exkluzívne iba pre predplatiteľov satelitnej platformy nc+.

Okrem satelitnej platformy nc+ môžu Adventure naladiť aj zákazníci vybraných poľských káblových či IPTV operátorov po celej krajine.
Pokračovanie nižšie:


Adventure sa chce vo svojom vysielaní zamerať na dokumenty, cieľovou skupinou majú byť hlavne muži. V programovej schéme sa majú objavovať ako domáce poľské, tak aj zahraničné dokumenty vrátane športových relácií a magazínov o extrémnych športoch. Prevádzkovateľom kanálu je spoločnosť Michał Winnicki Entertainment, ktorá už má vo svojom portfóliu aj hudobno-zábavný kanál Power TV (Power TV HD).

Počas mesiaca september bude kanál Adventure HD dostupný všetkým predplatiteľom platformy nc+, od októbra ho ponúkne operátor ako prémiový kanál za poplatok 1,99 poľských zlotých (0,48 €) mesačne.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
Frekvencia: 11 508 GHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 27500
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Adventure HD
Provider: nc+
Kódovanie: áno

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať