Reklama

Talianska verejnoprávna RAI odvysiela film Avengers v 3D

Taliansky verejnoprávny vysielateľ RAI (Radiotelevisione italiana) odvysiela dnes na svojom druhom programe RAI2 HD americký akčný sci-fi film Avengers: Pomstitelia (2012) najskôr v HD kvalite a potom aj v 3D. Verziu vo vysokom rozlíšení si budú môcť pozrieť diváci dnes 10. septembra o 21:10 a krátko po skončení filmu (23:50) nakoniec aj 3D verziu.
Pokračovanie nižšie:


Film Avengers: Pomstitelia (2012) natočila spoločnosť Marvel podľa marvelovského komixu The Avengers. V hlavných úlohách sa predstavili herci Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Clark Gregg, Cobie Smulders, Scarlett Johansson, Stellan Skarsgård či Samuel L. Jackson. Režisérom filmu je Joss Whedon.

Nejedná sa o prvý film v 3D, ktorý taliansky verejnoprávny vysielateľ RAI priniesol pre svojich divákov. Pripomeňme, že v decembri 2013 si tiež mohli diváci vychutnať v 3D film Traja mušketieri s Millou Jovovich a Orlandom Bloomom.

Kanál RAI2 HD je dostupný aj na satelitnej pozícii Eutelsat Hot Bird (13°E), vysielanie je však kódované systémom Nagravision a dostupné tak iba zákazníkom bezplatnej platformy Tivù sat.

TIP:Tivù sat-Základné talianske programy bez mesačných poplatkov

Mohlo by vás ešte zaujímať