Reklama

Skylink nevylučuje, že do budúcna ponúkne zákazníkom prijímače s kódovacím systémom Viaccess

Satelitná platforma Skylink, ktorá aktuálne využíva systém podmieneného prístupu Cryptoworks či novší Irdeto, môže do budúcna využívať aj ďalší dekódovací systém Viaccess. „Je pravdepodobné, že sa aj na trhu Skylinku objavia v budúcnosti prijímače s Viaccessom,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk člen predstavenstva spoločnosti M7 Group Jaromír Glisník. Ako však dodáva: „Existujúci zákazníci majú karty Irdeto a prijímače Irdeto. Nasadenie nového systému sa ich nedotkne.
Pokračovanie nižšie:


Platforma Skylink tak po odpojení staršieho kódovacieho systému Cryptoworks môže mať opäť v prevádzke dva kódovacie systémy. Súčasní zákazníci budú aj naďalej využívať doterajšie prijímače a karty s podporou systému Irdeto, novým zákazníkom by však už bol ponúkaný prijímač s kartou v novom systéme Viaccess.

Pripomeňme, že M7 Group podpísala v posledných dňoch dohodu pre zabezpečenie obsahu s Viaccess-Orca, vďaka tomu bude môcť systém Viaccess využívať vo všetkých krajinách kde spoločnosť pôsobí. Vrátane Slovenska a Česka.

TIP: Vlastník Skylinku podpísal dohodu ohľadom ochrany obsahu s Viaccess-Orca

M7 Group, prevádzkuje DTH a IPTV platformy v siedmych krajinách Európy. Celkovo má už viac ako 3 milióny predplatiteľov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.