Reklama

Po AXN ponúkne freeSAT všetkým zákazníkom dočasne aj AXN Black a AXN White

Satelitná platforma freeSAT ponúkne v období od 1. do 15. októbra 2014 všetkým predplatiteľom balíčkov Light a Medium, v Slovenskej a Českej republike, kanály AXN Black a AXN White úplne zadarmo. Programy sprístupní zákazníkom hneď potom ako skončení promo akcia hlavného kanálu AXN, ktorý je k dispozícii zákazníkom už od 15. septembra 2014.
Pokračovanie nižšie:


AXN Black prinesie svojim divákom v októbri tituly ako Spartakus či Pravek: Nový svet. AXN White zase uvedie začiatkom októbra nielen seriály ako Láskavý dotyk či Grand Hotel, ale aj obľúbené filmy Jesť, meditovať, milovať s Juliou Roberts v hlavnej úlohe alebo Mafiánovci.

Všetky tri kanály AXN sú štandardne dostupné v balíčku freeSAT Plus spolu s ďalšími stanicami ako HírTV, Discovery Science, Discovery World, Discovery ID, Viasat Explorer, Viasat History, DaVinci Learning, Filmbox, Auto Motor Sport, Sport M, Blackbelt TV, Cartoon Network/TCM, Boomerang a Blue Hustler. Cena balíčka je 4 €/mesiac.

Zákazníci s dodávaným prijímačom nájdu kanály AXN na pozíciách 27 (AXN), 28 (AXN White) a 29 (AXN Black). Zákazníci s vlastným satelitným prijímačom si môžu stanice naladiť z nižšie uvedených parametrov.

Technické parametre pre príjem kanálov AXN:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 092 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno (Conax, Cryptoworks, Nagravision a Irdeto)
Provider: ESS

Mohlo by vás ešte zaujímať