Reklama

Kinosvět od dnes na dve hodiny denne pre zákazníkov Skylinku, v rámci ČR v celoplošnej Regionálnej sieti 7

Český dokumentárny kanál Kinosvět, ktorý prevádzkuje Československá filmová spoločnosť, budú môcť od dnešného večera sledovať diváci v Českej republike v rámci celoplošnej Regionálnej siete 7 a v obmedzenom čase aj zákazníci satelitnej platformy Skylink. Okrem toho od dnes stanica prinesie vo svojom vysielaní aj niekoľko nových programov.
Pokračovanie nižšie:


Kinosvět prichádza s tým, o čo majú diváci z vekovej skupiny 15-54 rokov najväčší záujem. Teda so záhadami a s celovečernými hranými a dokumentárnymi filmami,“ približuje zmeny Leoš Pohl, konateľ skupiny MEDIAPOL, do ktorej Kinosvět TV patrí. Súčasne dodáva: „Nezabúdame však ani na ostatných. Deťom je určený hodinový Minisvět a najširšej verejnosti potom unikátny cyklus Skryté poklady, ktorý vysielame v premiére.

TIP: Kinosvět po vstupe do celoplošného multiplexu ponúkne niekoľko programových noviniek

Kinosvět naladia dnes od 19:30 diváci v rámci Česka celoplošne v regionálnej sieti 7. O pol hodinu neskôr (od 20:00 do 22:00) aj na satelite ASTRA 3B (23,5°E), frekvencii 12 070 MHz, zákazníci satelitnej platformy Skylink, kde si bude deliť jednu programovú pozíciu s kanálom Minimax a Leo TV. Okrem toho bude dostupný aj u vybraných káblových a IPTV operátorov v Česku či ako doteraz aj v terestriálnej Regionálnej sieti 4, ktorá pokrýva Prahu, Stredočeský kraj a Mostecko.

Slovenskí diváci môžu sledovať Kinosvět okrem dvoch hodín denne (20:00 – 22:00) s dekódovacími kartami Skylink prostredníctvom družice ASTRA 3B (23,5°E), celodenne a bezplatne aj cez internetovú videopožičovňu Topfun prostredníctvom aplikácie v Smart televízoroch, ktorá je už dostupná u väčšine dostupných značiek na našom trhu, alebo priamo cez oficiálny web požičovne na PC.

Kinosvet_tv1

Technické parametre pre príjem Kinosvět TV:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 070 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: Skylink

Doplnené 15:50:
Program bude dostupný všetkým zákazníkom Skylinku s predplatenými balíčkami Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7, Komplet a prémiovým balíčkom CS Film + CS Mini. Vysielanie bude dostupné v kompresnom formáte MPEG-2.

Mohlo by vás ešte zaujímať