Reklama

Eurosport prinesie priame prenosy z najväčšej svetovej plaveckej exhibície

Eurosport podpísal zmluvu so spoločnosťou Sports Swim Organisation a bude vysielať najväčšiu plaveckú exhibíciu sveta – Prudential Singapore Swim Stars. Informovala o tom česká redakcia Eurosportu.

Prudential Singapore Swim Stars sa bude po prvýkrát konať v Singapure 5. septembra 2014. Viac ako 40 špičkových svetových plavcov z 13 krajín sa predstaví v jedinečnej šou v novom singapúrskom Aquatic Centre. Medzi štartujúcimi je 12 olympijských šampiónov a 21 majstrov sveta, okrem iných aj James Magnussen (Austrália), Nathan Adrian (USA), Katinka Hosszú (Maďarsko), Jessica Hardyová (USA), Ruta Meilutyté (Litva), Fabien Gilot (France) a Jeanette Ottesenová (Dánsko).
Pokračovanie nižšie:


Na akciu boli pozvaní najrýchlejší svetoví šprintéri. Program nezahŕňa žiadne rozplavby, plávať sa budú priamo semifinále a finále na 100 metrov v jednotlivých plaveckých disciplínach. Akcia vyvrcholí duelom dvoch najrýchlejších na 50 metrov voľným štýlom.

Stephan Caron, dvojnásobný olympijský medailista a jeden zo zakladateľov Sports Swim Organisation: „Náš koncept kombinuje prvotriedne svetové výkony so vzrušujúcou šou a perfektne sa tak hodí pre televízne vysielanie.

Prudential Singapore Swim Stars bude Eurosport vysielať v piatok 5. septembra od 13:00 naživo na svojom programe Eurosport 2.

Mohlo by vás ešte zaujímať