Reklama

DIGI TV už testovala CAM moduly, v najbližšej dobe ich však neplánuje ponúkať zákazníkom

Slovenská spoločnosť DIGI Slovakia už tetovala samostatné CAM moduly, ktoré by umožnili zákazníkom príjem programov z ponuky satelitnej platformy DIGI TV aj na vlastnom satelitnom prijímači poprípade na televízore so zabudovaním satelitným tunerom (DVB-S2) bez potreby boxu.
Pokračovanie nižšie:


Tejto téme sa priebežne samozrejme venujeme. Doposiaľ testované zariadenia (CAM moduly) nesplnili naše očakávania, hlavne pokiaľ ide o jednoduchosť inštalácie na čo najväčší počet TV prijímačov. Z tohto dôvodu nateraz neplánujme zaradiť CAM moduly do nášho portfólia,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek.

TIP: Otestovali sme novú DIGI TV s prijímačom Kaon NA 1170

Zákazníci DIGI TV tak zatiaľ aj naďalej budú musieť pre príjem programov DIGI TV využívať dodávané boxy.

Iná je situácia už v susednom Maďarsku či v Česku, kde DIGI TV už svojim zákazníkom okrem boxov ponúka aj samostatné CAM moduly spolu s kartou. V oboch krajinách je však vlastníkom DIGI TV rumunská spoločnosť RCS&RDS. Slovenskú DIGI TV vlastní od roku 2013 spoločnosť Slovak Telekom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak nech idú manažéri z T-COMu na školenie do susedných štátov keď to nie sú schopní sami spustiť…alebo sa potrebujú zbaviť prijímačov čo si objednali u dodávateľa na novú Digi so starými problémami…

  2. Čo je to za blbosť, keď to funguje v iných štátoch, tak to musí fungovať aj u nás.Slovesnko bolo je a bude naďalej zaostalá krajina, kde sa zváža odpad u iných krajín.Samozrejme, že Digi nemám, hrôza pomyslieť, že by som mal ich prijímač doma.

  3. Aká BLBOSŤ???? V ČR a HU poskytuje Digi moduly CI+. Skúste sa láskavo pozrieť či Váš prijímač, alebo televízor CI+ podporuje a potom kritizujte…. Moduly CI+ nie sú spätne kompatibilné s čítačkami CI, takže sa obávam že pre väčšinu potencionálnych zákazníkov by moduly ktoré sú ponúkané v ČR a HU boli NEFUNKČNÉ.

  4. S modulmi je to uz raz tak. Nie v kazdej TV funguju spravne. A tomuto sa chce DIGI zrejme vyhnut. Aj ked ja osobne by som bral tiez radsej modul a je mi jedno ci je CI alebo CI+.

  5. …všetky v súčasnosti predávané a to minimálne 2 roky,televízory,sat.prijímače,káblové prijímače,hdd a blu-ray rekordéry už podporujú štandart CI+ pretože CI už pomaly končí , tak isto ako napríklad Cryptoworks.

  6. …ešte jednu poznámku…prečo potom Plustelka predáva moduly CI+ ?
    Veď sú v tej istej situácii,kľudne mohli dať do obehu moduly CI a všetci čo si kúpia novú telku by sa nestíhali čudovať…

  7. Zasa nesklamamli.
    Mám sice Skylink ale ak by sa viac pokazil, chcel som zmeniť poskytovateľa, mám svoj príjmač a zvláda aj Cl+ ako podaktorý diskutujúci blbnú, a stačil by mi modul s kartou.
    To to je ukážka Slovenského managmentu a že chcia zisk, najskôr musia prepustiť takýchto managerov čo nevedia čo očakáva zákazník a aj konkurenčný trh.

  8. @Roman:
    Slovensko nebola by zaostalá krajina, len sa tu zväčša dosadzujú i zahraničnými majiteľmi zaostávajúci/zaostalí poskokovia, pardón tzv. (riadiaci) manažéri. (Teraz sa v slovenčine „moderne“ používa pomenovanie funkcie: manažér = riadiaci, vedúci „pracovník“.) Česť výnimkám.

Komentáre už nie sú povolené.