Reklama

Česká DIGI TV začala ponúkať zákazníkom okrem satelitných prijímačov už aj DIGI Smart CAM moduly

Česká satelitná platforma DIGI TV, ktorú prevádzkuje rumunská spoločnosť RCS&RDS, spustila predaj samostatných DIGI Smart CAM modulov, ktoré spolu so spárovanou kartou umožnia zákazníkom prijímať programy platformy na televízoroch so zabudovaným satelitným tunerom či na vlastnom satelitnom prijímači s jedným CI+ voľným slotom. Zákazníci si tak už nemusia brať dodávaný box priamo od DIGI TV, ale im bude postačovať modul spolu s dekódovacou kartou.
Pokračovanie nižšie:

Digi Smart CAM moduly môžu získať noví zákazníci platformy českej DIGI TV za 750 Kč (27,2 €), v prípade služby DUAL, teda dvoch zariadení, bola cena stanovená na 1 500 Kč (54,4 €). V prípade, že má zákazník záujem o kompletné zariadenie (CAM modul, parabola, konvertor) zaplatí 1 450 Kč (52,6 €) či 3 150 Kč (114,2 €).

Cenu za prenájom zariadenia stanovila spoločnosť DIGI CZ pre zákazníkov so Základným balíčkom na 20 Kč (0,73 €) či 40 Kč (1,46 €) mesačne v prípade DUALu. Prenájom neplatia zákazníci, ktorí majú predplatený balíček Mini pack.

Platforma nezabúda ani na svojich súčasných zákazníkov, tí môžu získať Digi Smart CAM v prípade, že sa rozhodnú zotrvať v zmluvnom vzťahu po dobu ďalších 12 mesiacov.

Pripomeňme, že CAM moduly spolu s dekódovacou kartou pre príjem avizovali už aj naše platformy Magio Sat či DIGI TV. Termín spustenia predaja ako aj ďalšie podrobnosti však stále nie sú známe. V prípade nových informácií Vás budeme samozrejme informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať