Reklama

Skupina Slovak Telekom má už 455 tisíc zákazníkov digitálnej TV

Skupina Slovak Telekom dosiahla za prvý polrok 2014 celkové konsolidované výnosy vo výške 389,2 milióna eur, medziročne ostávajú približne na rovnakej úrovni. Informovala o tom spoločnosť v tlačovej správe.

Za prvých šesť mesiacov tohto roka sme vzhľadom na situáciu na trhu dosiahli dobré výsledky. Uviedli sme viaceré nové služby, technológie a naštartovali tiež nové aktivity, ktoré majú potenciál generovať v budúcnosti ďalšie výnosy. Mobilné dáta sú na vzostupe, máme výborne rozbehnutý rok v oblasti ICT a počet zákazníkov digitálnej TV v skupine dosiahol už 455 tisíc. Pozitívne správy majú aj naše dcérske spoločnosti: Zoznam rastie v on-line, PosAm má silný polrok a darí sa aj DIGI Slovakia,“ bilancuje Miroslav Majoroš, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Slovak Telekom.
Pokračovanie nižšie:

Výnosy spoločnosti PosAm medziročne stúpli až o 93%: za šesť mesiacov 2014 už dosiahli 22,6 milióna eur.

Výnosy DIGI Slovakia dosiahli za prvý polrok 2014 úroveň 13,5 milióna eur a v plnej miere napĺňajú podľa spoločnosti jej očakávania.

Výnosy Zoznam a Zoznam Mobile sa voči minulému roku zvýšili o štyri percentá na 3,0 milióna eur a majú za sebou úspešný najmä druhý kvartál.

Telekom výrazne posilnil predaj balíkov služieb cez tzv. Chytrú ponuku, ktorá ovplyvnila aj segment digitálnej televízie. Počet zákazníkov Magio TV stúpa a etabluje sa aj nové portfólio v Chytrej ponuke. Rast nových aktivácií služieb digitálnej TV v druhom štvrťroku stúpol takmer o 100%.

Segment digitálnej televízie navyše ovplyvnil aj úspešný druhý kvartál DIGI Slovakia, ktorá predstavila nové portfólio pod názvom Nová DIGI. Lepšia kvalita obrazu, nový set-top-box i programová ponuka za nezmenenú cenu štartovala k 1. mája 2014 a má za sebou úspešné prvé dva mesiace predaja.

Celá skupina Slovak Telekom mala k 30.6.2014 už 455 tisíc zákazníkov TV služieb.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Určite nezmenená cena… základný balík je za 9,60 lenže k tomu ide prenájom boxu a aby som nezabudol dosť programov preniesli do balíka Maxi.

  2. Nie za box si platíš stále akože „prenájom“ aby si mohol sledovať ich služby za ktoré si platíš, takto si platíš ešte raz. Je to divná doba aj v banke si zoberieš hypo na 30 rokov a ešte ti prisolia poplatok 1000E za vybavenie hypo, asi sa im zdá málo, že ti naparia pri ich úrokoch 90% maržu na celú hypo a ešte sa tvária čo pre teba neurobili…
    Minule keď som písal telekomákom, že im už dva mesiace nejde Golf channel HD, tak odpoveď bola že snažia rokovať (DVA MESIACE) a to že teraz daný alebo hocijaký iný program nejde ich netrápi a ani nech neuvažujem o kompenzácii, celý citát:
    „Momentalne rokujeme s dodavatelom, nevieme kedy, a ci vobec zaradime program do ponuky.
    Podla vseobecnych obchodnych podmienok pre poskytopvanie TV – Cast IV, Clanok 3, bod 1a sme opravneny menit programovu skladbu a teda vyradit alebo pridat program“.
    A to sa ich stále pýtam kedy zaradia Nat Geo Wild HD do ponuky, keď už SD verziu presunuli do Maxi ako píše aj Ladislav 🙁

  3. Bavme sa o Digi… Jasne, ze sa Digi dari, ak sa pocita pocet presunutych zakaznikov zo starej do novej Digi, kedze v starej uz nic nezostalo. A zrejme ide o PR clanok, pretoze nezmysel – lepsia kvalita obrazu za nezmenenu cenu – je klamstvo, ktore uz hranici s trestnym oznamenim. Kto presiel na novu Digi, vie o com pisem. Chapem, ze vsetko nove ma svoje muchy, ale aby 100 dni od startu novej Digi neboli kompetentni schopni riesit problemy s objednavkami, reklamaciami, programovou ponukou a na vsetky staznosti (pozrite si ich FB stranku) reagovali dvomi nekonkretnymi univerzalnymi odpovedami, to je uz silna kava. Digi je aktualne hanbou Telekomu a ja dufam, ze skutocne raz naplnia slub, ktory mi dali telefonicky priamo z centraly – Vieme, ze robime chyby, ale urobime vsetko preto, aby boli nasi zakaznici spokojni 🙂

  4. Ja som presiel zo starej na novu DIGI a uplna spokojnost. Obrazovo je na mojom LCD znatelne lepsia nova ponuka. Nehovoriac o sportovom HD baliku.

  5. A o CI moduloch je nejak ticho,nemá niekto info či sa ich vôbec dočkáme.

Komentáre už nie sú povolené.