Reklama

Priame prenosy z festivalu Capmfest 2014 na Televízii Z

Televízia Z, ktorá spustila svoje vysielanie 7. mája tohto roku, prinesie v najbližších dňoch pre divákov priame prenosy z kresťanského festivalu Campfest 2014, ktorý sa koná v dňoch 31. júla až 3. augusta 2014. Prvý priamy prenos mohli diváci sledovať na obrazovkách Televízie Z už včera od 19:40. Ďalšie priame prenosy sa pripravujú aj v nasledujúcich dňoch. Pre náš portál SatelitnáTV.sk to potvrdil riaditeľ televízie Petr Komínek. Jedná sa vôbec o prvý priamy prenos tejto našej novej slovenskej televízie.
Pokračovanie nižšie:

Festival CampFest sa pravidelne každý rok odohráva v lokalita obce Kráľova Lehota, neďaleko Liptovského Hrádku, v Nízkych Tatrách. Návštevníkom prináša okrem koncertov tých najlepších gospelových kapiel aj semináre či workshopy.

Televíziu Z môžu naladiť diváci cez lokálne DVB-T vysielače spoločnosti AVIS v mestách Bratislava (32. kanál), Galanta (29.kanál), Trnava (49. kanál) a Nitra (54. kanál), ako aj u vybraných káblových operátorov. Vysielanie televízie je možné sledovať aj prostredníctvom internetu na webovej stránke televízie www.televiziaz.sk.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dobrý deň,
    Tie Levice dvb-t K52 sú v riešení? Ako ste v tom pokročili?

    Ďakujem

Komentáre už nie sú povolené.