Reklama

Od septembra začína Televízia LUX vysielať 24 hodín denne

Od septembra spúšťa slovenská kresťanská Televízia LUX celodenné vysielanie. Televízia prechádza z doterajšieho 17-hodinového vysielacieho času na 24-hodinový. Okrem repríz programov vysielaných počas dňa sa môžu diváci tešiť aj na novinku – dramatizované čítanie zo Svätého Písma vždy v čase od 4:30 do 6:30 h. Informovala dnes o tom samotná televízia.
Pokračovanie nižšie:

Nočným vysielaním chceme vyjsť v ústrety našim divákom, ktorí z rôznych dôvodov nemajú štandardný denný režim – či už kvôli práci na smeny, problémom so spánkom alebo jednoducho skoro ráno vstávajú,“ objasňuje dramaturg TV LUX o. Juraj Drobný.

Vysielanie Televízie LUX je dostupné nekódovane (FTA) prostredníctvom družíc Astra 3B (23,5°E) a Thor 6 (0,8°W). K dispozícii je tiež aj prostredníctvom terestriálnej platformy Plustelka (bezplatná ponuka) či internetu, ako aj u vybraných káblových operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Lux je dobrý projekt. Táto televízia, napriek tomu že je katolícka a kresťanská, je dnes zaviazaná komunistom. Každý jej divák vidí, že jej program je dnes štrukturovaný s ohľadom na komunistov a pravdepodobne aj na silné takto smerované obsadenie biskupského zboru v SR. Ak to bude v tomto smere a pod týmto vplyvom, predĺženie vysielacieho času bude na škodu.

Komentáre už nie sú povolené.