Reklama

Nové kanály DIGI Sport 3 a DIGI Sport 4 na programových pozíciách DIGI Liga Majstrov

Dva nové slovenské televízne športové kanály DIGI Sport 3 a DIGI Sport 4 sú dostupné podľa našich zistení pre zákazníkov satelitných platforiem Magio Sat a DIGI TV na doterajších programových pozíciách DIGI Liga Majstrov 1 a DIGI Liga Majstrov 2.

Predplatitelia novej DIGI TV tak nájdu kanály v DIGI boxe na pozíciách číslo 26 (DIGI Sport 3) a 27 (DIGI Sport 4). V Magio Boxoch sú oba kanály k dispozícii zase na kanálových pozíciách číslo 58 (DIGI Sport 3) a 59 (DIGI Sport 4).
Pokračovanie nižšie:

Kanály DIGI Sport 3 a DIGI Sport 4 vysielajú na satelite Thor 6 (0,8°W) z frekvencie 12 054 MHz. Teda z rovnakých technických parametrov ako SD verzie prvých dvoch kanálov DIGI Sport 1 a DIGI Sport 2. Všetky vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú samozrejme kódované systémami Nagravision (CAID: 1882) a Conax (CAID: 0B1C).

Čo budú môcť sledovať diváci na kanáloch DIGI Sport?

DIGI Sport 1 a DIGI Sport 2:
Premier League, Ligue 1, Serie A, Fortuna Liga, Fed Cup, Davis Cup či premiérovo svetový tenis z Ázie (tenisová Premier League).

DIGI Sport 3 a DIGI Sport 4:
Liga majstrov UEFA, atletická Diamantová liga, česká hokejová Tipsport extraliga, Fortuna liga, Serie A či Ligue 1.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 054 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST

DIGI_Sport3

DIGI_Sport4

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ako je to možné že ja nemám digi sport 3 a 4?? okrem toho mi vypadli aj programy ako slovaksport 1, viasat explorer, history a nature….

Komentáre už nie sú povolené.