Reklama

Na Slovak Sport.TV 2 bude mať aj naďalej exkluzivitu Slovak Telekom

Na slovenský športový kanál Slovak Sport.TV 2 bude mať aj naďalej exkluzivitu spoločnosť Slovak Telekom. „Zatiaľ zmluva s Telekomom platí, budeme vás informovať neskôr, keby sa niečo menilo,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk riaditeľ Slovak Sport.TV Róbert Greguš.

Slovak Sport.TV 2 tak aj napriek tomu, že už nebude vysielať anglickú najvyššiu futbalovú súťaž Premier League, nebude môcť ponúkať pre slovenských divákov žiadny iný operátor ako Slovak Telekom. Stanica tak aj naďalej zostane iba v ponuke platforiem DIGI TV, Magio TV a Magio Sat.

Zvyšné dve stanice (Slovak Sport.TV 1 a Slovak Sport.TV 3) sú dostupné u vybraných operátorov, ako aj v celoplošných terestriálnych multiplexoch, ktoré prevádzkuje spoločnosť Towercom.
Pokračovanie nižšie:


Na obrazovkách Slovak Sport.TV sa objaví už čoskoro nový projekt Champions Hockey League na ktorý získala televízia exkluzívne vysielacie práva. V tejto novej európskej hokejovej súťaži sa objaví šesť českých a jeden slovenský hokejový tím. Televízia chce zaujať svojich divákov aj českou najvyššou futbalovou súťažou Synot liga či tenisovým turnajom WTA.

Vysielanie bude viac zamerané na športy, v ktorých súťaží viac českých a slovenských tímov, prípadne jednotlivcov. Týmto by sme radi oslovili širšiu divácku verejnosť,“ uviedla dnes televízia Slovak Sport.TV na svojom webe.

TIP: DIGI Sport bude mať od zajtra plnohodnotné 4 programy

Pripomeňme, že Premier League uvidia od dnes futbaloví fanúšikovia po roku opäť na kanáloch DIGI Sport, ktoré prinesú 6 LIVE zápasov z každého kola a ďalšie 4 zápasy v prvej premiére.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Som zvedavy dokedy ta exkluzivita,mam pocit,že nova-sport je lepši program…..

Komentáre už nie sú povolené.