Reklama

Na internete sa objavilo už druhé neoficiálne video s prijímačom Dreambox DM7080

Po viac ako dvoch mesiacoch sa v piatok 1. augusta 2014 objavilo na webe v poradí už druhé neoficiálne video s údajne novým satelitným prijímačom Dreambox DM7080. Informoval o tom ako prvý web Dreambox-blog.com.

Na novom videu je možné vidieť prijímač veľmi pripomínajúci vzhľadovo doterajší Dreambox DM7020 HD. Prekvapujúci je však rýchly štart prijímača, ktorý trvá iba 15 sekúnd. Ak porovnáme doterajší DM7020 HD, tak ten z hlbokého spánku štartuje niečo cez jednu minútu. Ďalšou zaujímavosťou vo videu je informačný panel a samotné menu, ktoré sú s prvkami animácie. Celkovo však prijímač pôsobí oproti predchádzajúcim modelom svižnejšie. U novej rady prijímačov Dreambox preto môžeme očakávať oproti predchádzajúcim modelom jednoznačne oveľa výkonnejší hardware.
Pokračovanie nižšie:

Pripomeňme, že podľa doterajších špekulácií by mal mať nový linuxový prijímač od populárneho výrobcu 3 sloty pre tunery z ktorých jeden bude môcť byť twin, nový procesor s podporou rozlíšenia 1080p, výstup HDMI 1.4a, gigabajtový ethernet, Serial ATA – SATA 3, USB 3.0 porty, flash pamäť eMMC a nový štandard Bluetooth – BLE (Bluetooth Low Energy) s nízkou spotrebou energie.

Dôležité je však poznamenať, že samotný výrobca tieto informácie doteraz nepotvrdil, ani nevyvrátil. Oficiálna webová stránka dream-multimedia-tv.de nebola aktualizovaná už niečo vyše roka a výrobca sa neobjavil ani na posledných výstavách ANGA COM, ktorých sa vždy zúčastňoval.



Mohlo by vás ešte zaujímať