Reklama

freeSAT spustí HBO GO oficiálne od 1. septembra

Satelitná platforma freeSAT spustí oficiálne internetovú videotéku HBO GO od 1. septembra tohto roku. Všetci zákazníci platformy na Slovensku a v Českej republike s aktivovaným balíčkom HBO Pak alebo HBO MaxPak tak získajú okamžitý a neobmedzený prístup k exkluzívnym filmom a seriálom streamovaným cez internet.

Vyberať si budú môcť z bohatej ponuky vrátane seriálov z dielne HBO, medzi ktoré patrí napríklad Hra o tróny, Pravá krv, Impérium: Mafia v Atlantic City alebo Girls. Čakajú na nich tiež hollywoodske hity, dokumentárne filmy, komediálne špeciály a ďalší obsah.
Pokračovanie nižšie:

Pripravované internetové vysielanie HBO GO ponúkne zákazníkom viac než 2 000 hodín televízneho obsahu, ktorý budú môcť pozerať kedykoľvek, kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení. Maximálne však môžu byť k HBO GO pripojené dve zariadenia súčasne. Povolených je však podľa platformy päť zmien zariadení za kalendárny mesiac.

Podporované sú inteligentné televízie, ako aj počítače, tablety a smartfóny. Pokiaľ sa počas pozerania zákazník rozhodne zmeniť zariadenie, služba mu umožní pokračovať na druhom zariadení presne tam, kde prestal na pôvodnom. Svoj obľúbený film tak môže začať pozerať v TV z pohodlia kresla v obývačke a následne sa s tabletom presunúť napríklad do postele.

Zákazníci, ktorí majú predplatené balíky HBO Pak a HBO MaxPak, môžu začať naplno využívať novú službu HBO GO po aktivácii svojho účtu pomocou platnej e-mailovej adresy na webovej stránke http://sk.freesattv.tv/hbogo.

HBO GO predstavuje pre tých, ktorí majú predplatené HBO Pak a HBO MaxPak, možnosť získať širší výber a prispôsobiť si program vlastným preferenciám,“ uviedol Michael Lee, generálny riaditeľ UPC DTH.

Mohlo by vás ešte zaujímať