Reklama

Dokumentárny kanál Kinosvět TV rozšíri v ČR svoje pokrytie, vstúpi do Multiplexu 7

Český dokumentárny televízny kanál Kinosvět TV, ktorý prevádzkuje Československá filmová společnost, rozšíri svoje pokrytie. Vstúpi do českého DVB-T Multiplexu 7, ktorý pokrýva aktuálne 81,6 % populácie ČR a do budúcna sa toto číslo pravdepodobne ešte zvýši. Väčšina českých domácností tak bude môcť naladiť prostredníctvom antény ďalší bezplatne dostupný televízny kanál. Oficiálne by sa mal program objaviť v multiplexe od 29. septembra 2014.

V ponuke Multiplexu 7 tak okrem novej stanice Kinosvět TV budú aj doterajšie kanály ČT1 HD, ČT2 HD, ČTsport HD, ČT:D/ČT art a Retro Music TV. Prevádzkovateľom multiplexu je spoločnosť Progress Digital.
Pokračovanie nižšie:


Slovenskí diváci môžu Kinosvět TV sledovať bezplatne napr. cez internetovú videopožičovňu Topfun prostredníctvom aplikácie v Smart televízoroch, ktorá je už dostupná u väčšine dostupných značiek na našom trhu, alebo priamo cez oficiálny web požičovne na PC.

Okrem vstupu do čekého Multiplexu 7 začne od 29. septembra 2014 Kinosvět TV vysielať v širokouhlom formáte 16:9 a divákom ponúkne niekoľko televíznych premiér.

Kino_Svet_screen

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Tak jednak se nejedná o žádný muliplex 7, ale regionální síť 7. A navíc – v této „regionální“ síti nevysílají stanice TV Rebel a TV Pohoda. Tyto jsou součástí celostátního multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting, s.r.o.!

Komentáre už nie sú povolené.