Reklama

DIGI Sport 3 od dnes už aj v HD kvalite, k dispozícii je aj na satelite

Spoločnosť DIGI Slovakia pokračuje v rozširovaní svojej programovej ponuky aj tento týždeň. Po tom čo boli spustené v posledných dňoch športové kanály DIGI Sport 3 a DIGI Sport 4 v štandardnom rozlíšení, sa dnes objavil na satelite Thor 6 (0,8°W), frekvencii 11 977 MHz, program DIGI Sport 3 v HD kvalite.

Kanál je kódovaný systémami Nagravision (CAID: 1882) a Conax (CAID: 0B1C). Dostupný je preto len pre zákazníkov satelitnej DIGI TV a Magio Sat.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci novej DIGI TV nájdu DIGI Sport 3 HD v DIGI boxoch na programovej pozícii číslo 28, kde nahradil doterajší program Slovak Sport.TV 2 HD. DIGI TV tak aktuálne ponúka Slovak Sport.TV 2 už len v štandardnom rozlíšení. Pokiaľ by kanál DIGI Sport 3 HD nefungoval, je potrebné vykonať výrobné nastavenia boxu, alebo vypnúť prijímač s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu aspoň na 10 minút.

V čase písania správy bol k programu DIGI Sport 3 HD už pripojený aj elektronický programový sprievodca (EPG). Program rozšíril ponuku balíčka Extra Šport HD, ktorý ponúka operátor k základným balíčkom Štandard (9,6 €) a Maxi (12,9 €) navyše za 2 € mesačne.

V prípade zákazníkov Magio Sat by mal program rozšíriť ponuku HD balíčka (2,79 € mesačne). V Magio boxoch je program dostupný na programovej pozícii číslo 322.

Na treťom programe DIGI Sport môžu diváci sledovať okrem iného aj priame prenosy z Ligy majstrov UEFA či českej hokejovej Tipsport extraligy, domácej futbalovej Fortuna ligy či talianskej Serie A, alebo francúzskej Ligue 1.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 977 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: ST

DIGI_Sport3

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Magiosat na družici Thor 6 (0,8°W) používa CAID:0B1C

    1. Samozrejme, ďakujeme za upozornenie. Preklep bol opravený.

Komentáre už nie sú povolené.