Reklama

Vlastník Markízy opäť v prevádzkovom zisku

Spoločnosť CME (Central European Media Enterprises), ktorá na Slovensku vlastní komerčnú televíziu Markíza sa dostala opäť do prevádzkového zisku. Za posledný štvrťrok tohto roku končiaci 30. júna predstavoval prevádzkový zisk spoločnosti 22,6 milióna USD v porovnaní s prevádzkovou stratou 4,6 milióna USD za rovnaké obdobie roku 2013.

Výnosy za druhý štvrťrok predstavovali 204,9 milióna USD v porovnaní s 175,6 milióna USD za rovnaké obdobie roku 2013. Na Slovensku mala spoločnosť výnosy za druhý štvrťrok 24,211 milióna USD v porovnaní s 22,0 milióna USD v rovnakom období minulého roka.
Pokračovanie nižšie:

Michael Del Nin, jeden z dvoch generálnych riaditeľov CME, uviedol: „Naše výsledky naďalej preukazujú pokračujúce výrazné zlepšovanie finančnej pozície našej spoločnosti a len potvrdzujú obrat k lepšiemu.

Christoph Mainusch, druhý z dvoch generálnych riaditeľov CME, dodal: „Znížili sme programové náklady a zároveň sme si udržali vedúcu pozíciu v sledovanosti napriek vysielaní futbalových majstrovstiev sveta. To len potvrdzuje kvalitu nášho programu.

Mohlo by vás ešte zaujímať