Reklama

V Poľsku spustí ešte tento rok vysielanie nový dokumentárny kanál s názvom Adventure TV

Na poľskom televíznom trhu sa objaví nový platený dokumentárny kanál s názvom Adventure TV. Podľa informácií portálu wirtualnemedia.pl už stanica získala od tamojšieho regulátora (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) licenciu, vysielanie má spustiť v treťom kvartáli tohto roku. Presný termín štartu zatiaľ nie je známy.

Adventure TV bude poľským plateným kanálom bez reklamy, už od spustenia vysielania chce byť divákom dostupný v HD kvalite. Ako televízia informovala na sociálnej sieti, isté je už, že bude jej vysielanie dostupné zo satelitnej pozície Eutelsat Hot Bird (13°E). V akej satelitnej platforme sa objaví zatiaľ nešpecifikovala.
Pokračovanie nižšie:


Nový dokumentárny kanál sa chce vo svojom vysielaní zamerať hlavne na mužov. V programovej schéme sa majú objavovať ako domáce poľské, tak aj zahraničné dokumenty vrátane športových relácií a magazínov o extrémnych športoch.

V Poľsku tento rok už spustil svoje vysielanie dokumentárno-vzdelávací kanál s názvom Fokus TV. Ten je však oproti Adventure TV dostupný bezplatne a to ako v DVB-T, tak aj na satelite Eutelsat Hot Bird (13°E).

Mohlo by vás ešte zaujímať