Reklama

Televíziu cez internet Magio GO je možné objednať už aj samostatne

Služba televízie cez internet Magio GO, od spoločnosti Slovak Telekom, už nie je dostupná iba pre zákazníkov digitálnej televízie Magio. Odteraz si ju možno objednať aj samostatne a nie je podmienená aktiváciou inej služby. Informoval dnes o tom samotný operátor. Telekom zároveň prináša aj celkom novú aplikáciu Magio GO pre operačný systém Android s podporou verzie OS 4.0 a vyššie.

Magio GO umožňuje prístup k živému vysielaniu vybraných televíznych kanálov na mobilných zariadeniach a doplnkové funkcionality nahrávania, TV archívu a parkovania programov pre neskoršie dopozeranie. Programy je možné sledovať až na troch zariadeniach súčasne pri rôznej kvalite streamu v závislosti od kvality internetového pripojenia.
Pokračovanie nižšie:

Nová aplikácia Magio GO pre smarftóny a tablety Android s OS 4.0 a vyššie prináša niekoľko vylepšení: úplne nový flat dizajn, nový player, rýchlejšie spustenie živého streamu, nového pomocníka pre jednoduchšiu navigáciu, automatickú registráciu zariadenia pri spustení a nové užitočné nastavenia. Telekom tiež avizuje, že pre Android pribudne aj update pôvodnej aplikácie Magio GO, ktorá rovnako dostala nový player a podporuje tak už takmer všetky Android zariadenia s verziou OS 2.x a 3.x.

Záujemcovia o Magio GO majú na výber z dvoch balíčkov Magio GO (8 programov) a Magio GO Premium (24 programov). Súčasťou prémiového balíčka sú aj exkluzívne športové programy Slovak Sport.TV a DIGI Sport. Okrem toho je tiež k dispozícii aj doplnková služba Magio GO Plus, vďaka ktorej môžu získať zákazníci prístup k 7 dňovému archívu, nahrávanie či parkovanie programov pre neskoršie dopozeranie.

magio_go_ceny

Pre zákazníkov televízie Magio je služba Magio GO poskytovaná bezplatne. Zákazníci, ktorí majú inú službu od Telekomu (s mesačným poplatkom), môžu mať službu Magio GO za zvýhodnenú cenu.

Programová ponuka balíčkov:
Magio GO: Jednotka, Dvojka, Markíza HD, TV JOJ, Doma, Plus, Dajto, TA3

Magio GO Premium: Jednotka, Dvojka, Markíza HD, TV JOJ, Doma, WAU, Plus, Dajto, TA3, English club, Filmbox, Film Europe, NGC, Travel Channel, Duck TV, Comedy Central Extra, Eurosport, Eurosport 2, Slovak Sport.TV, Slovak Sport.TV 2, DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Liga majstrov 1 a 2.

ukazka_magio_go1
Náhľad novej aplikácie Magio GO

Mohlo by vás ešte zaujímať