Reklama

HBO GO už aj pre českých zákazníkov káblovej televízie od UPC

Po niekoľkých týždňoch čo sprístupnil internetovú službu HBO GO náš najväčší káblový operátor UPC, ju môžu využívať už aj zákazníci káblového operátora UPC v Českej republike. Informovala dnes o tom spoločnosť UPC Česká republika.

Služba HBO GO je dostupná pre všetkých zákazníkov s aktívnou DTV alebo digitálnou službou HBO, HBO HD, Superfilm a Supreme. Vďaka HBO GO majú možnosť sledovať diváci programy z videotéky HBO, ktorá obsahuje cez tisíc titulov, a to až na štyroch rôznych zariadeniach. UPC Česká republika službu poskytuje zadarmo, bez akýchkoľvek dodatočných poplatkov.
Pokračovanie nižšie:


Okrem veľkého množstva programov umožňuje HBO GO aj streamovanie živého vysielania hlavného kanálu HBO. Zákazník tak môže sledovať svoj obľúbený program už naozaj kdekoľvek.

Chápeme, že sa u našich zákazníkov menia požiadavky na spôsob sledovania programov a preto im chceme ponúkať naše programy na viacerých zariadeniach a v čase, ktorý si sami zvolia. HBO GO je prvý príklad takéhoto prístupu a chceme v tomto trende pokračovať aj v budúcnosti„, povedal Jason King, viceprezident pre marketing a predaj UPC.

Sme radi, že môžeme sprístupniť HBO GO pre zákazníkov UPC. Navyše, vďaka tomu, že súčasťou služby bude aj živé vysielanie kanálu HBO, budú mať používatelia HBO GO svoj ​​obľúbený program, kedykoľvek a kdekoľvek sa budú nachádzať. Reagujeme týmto na zmeny návykov používateľov a na ich meniace sa potreby„, povedal Ivan Ševčík, country manažér HBO pre Českú republiku.

Českí zákazníci UPC sa môžu prihlásiť na stránke www.hbogo.cz. Ešte najskôr však musia vytvoriť registráciu na stránke https://my.upc.cz.

Zákazníci slovenskej spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA nájdu bližšie informácie o HBO GO na tejto stránke.

Mohlo by vás ešte zaujímať