Reklama

Ponuka UPC Digital sa rozšíri o tri nové stanice

Najväčší káblový operátor na Slovensku, spoločnosť UPC Broadband Slovakia, rozšíri svoju ponuku digitálnej káblovej televízie UPC Digital o tri nové stanice Sport 5, FajnRock a Spartak TV. Podľa zverejnených informácií majú stanice rozšíriť ponuku balíčka Basic už 30. júna 2014.

Okrem toho dôjde v rovnaký deň aj k zmene Rozšíreného súboru analógovej káblovej televízie v Bratislave. „Z technických dôvodov tu budú štyri stanice presunuté na nové kanálové pozície, takže si ich prosím na ne prelaďte na svojich TV prijímačoch,“ informoval operátor svojich zákazníkov. Tento mesiac tiež operátor zužuje ponuku analógovej káblovej televízie pre zákazníkov vo vybraných mestách na celom Slovensku. Viac informácií môžu zákazníci získať na adrese http://online.upc.sk/upc-svojim/presun-tv-stanic/.
Pokračovanie nižšie:

FajnRock je česká hudobná televízia, ako už názov napovedá, zameraná na rock, Sport 5 je športová televízia ktorá sa zameriava na širší okruh športových odvetví a Spart TV je športový kanál, ktorý sa venuje hlavne trnavskému klubu Spartak Trnava.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Maximálna arogancia , ani na doporučené listy už nereagujú , už 10 rokov ignorujú regionálku, aby ju presunuli z rozšíreného balíka do zakladného , a do digitalu sa dostať je hotová veda , pritom pýtajú 10 000 Euro za vstup.

Komentáre už nie sú povolené.