Reklama

Eurosport prinesie z Tour de France až 350 hodín prenosov, z toho 90 naživo

Populárny športový kanál Eurosport pripravuje z cyklistických pretekov Tour de France (TdF) rekordných 350 hodín prenosov, z toho 90 hodín naživo. Od štartu v Leedse 5. júla do cieľa na Champs-Elysees 27. júla odvysiela naživo všetkých 21 etáp, z toho desať etáp v ich plnej dĺžke. Živé vysielanie uvidia diváci na programe Eurosport International, prvé záznamy na kanáli Eurosport 2 zvyčajne od 20:00. Iné záznamy môžu diváci sledovať v nočných, ranných i dopoludňajších hodinách. Živé vysielanie z TdF odštartuje už 3. júla o 19:30 oficiálnym predstavením tímov v Leedse. Rozsiahle vysielanie TdF prinesie Eurosport aj na Eurosport Playeri na PC aj mobilných platformách.

Expertom Tour de France na Eurosporte bude trojnásobný víťaz Greg Lemond, presne 25 rokov po svojom legendárnom triumfe v roku 1989, teda v tom istom roku, v ktorom Eurosport začal svoje vysielanie.
Pokračovanie nižšie:

Cyklistickú legendu Grega Lemonda uvidia diváci z on-site štúdia v jeho vlastnom magazíne LeMond on Tour. Magazín bude Eurosport vysielať naživo pred a po každej etape TdF. V prvej šou Greg Lemond predstaví etapu, jej profil, predpokladané hlavné body dňa aj aktuálne rozhovory s cyklistami a tímovými manažérmi. Vďaka bezkonkurenčnému prístupu bude Eurosport pripravovať tiež exkluzívne materiály zo zákulisia tímov.

Druhú šou Grega LeMonda bude Eurosport vysielať naživo ihneď po skončení etáp a vyhlásení víťazov zvyčajne od 17:30. Lemond bude analyzovať etapu a s cyklistami a manažérmi tímov hodnotiť jej kľúčové momenty. Eurosport tak zachytí skutočné reakcie cyklistov bezprostredne potom, čo dôjdu do cieľa.

Diváci českej verzie Eurosportu sa môžu tešiť na množstvo zaujímavých hostí v štúdiu vrátane trojnásobného majstra ČR v cestných pretekoch Petra Benčíka. Česká redakcia Eurosportu taktiež pripravila pre svojich divákov tradičnú vedomostnú súťaž, medzi atraktívnymi cenami sú bicykel Colnago AC-R a nové rozšírené vydanie knihy Tomáša Macka o Tour de France (viac na http://tv.eurosport.cz).

(Eurosport)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Pred rokom to bolo hotové šialenstvo , celá TOUR je reklama na kolesách , 3 hodiny pred pelotonom to už na trati vrie , úžasná atmosféra , treba raz za živoť zažiť aj Tour. S kamerou na pleci som si svoje vytrpel , no stalo to za to.

Komentáre už nie sú povolené.