Reklama

DIGI TV zaradila do svojej ponuky ID Xtra, CBS Reality s českým audiom

Nová DIGI TV zaradila do svojej satelitnej ponuky televízny kanál z dielne Discovery Networks ID Xtra. Kanál nahradil pred niekoľkými dňami doterajšiu stanicu Investigation Discovery ID. ID Xtra vysiela na satelite Intelsat 10-02 (0,8°W), frekvencii 12 607 MHz, zákazníci platformy ho nájdu v DIGI Boxoch Kaon NA 1170 na programovej pozícii č. 51.
Pokračovanie nižšie:

ID Xtra vysiela momentálne len z časti s českým dabingom, do konca roku 2014 by však už mal byť plne lokalizovaný. Okrem českej audio stopy je k dispozícii zákazníkom DIGI TV aj anglická audio stopa, program je súčasťou programového balíčka Štandard.

Kanál ID X prináša vo svojom vysielaní napätie a drámy obyčajných ľudí, ktorí sa vydali nesprávnou cestou.

Okrem nahradenia Investigation Discovery ID novým kanálom ID Xtra došlo v DIGI TV aj k pripojeniu českej audio stopy ku kanálu CBS Reality.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Intelsat 10-02 (0,8°W)
Frekvencia: 12 607 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 26666
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódované: Áno
Provider: ST
Názov: ID Extra

ID_Xtra_sc1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Platím 10,90 .Stále mám vypadnuté kanali ,najnovšie Universal mám 87 zafixované stoho mi ide len 50-52 ,poradte mi ,ským mám hovoriť. Ďakujem Goldstein

  2. Mas dve moznosti, nechaj zapnuty prijimac az pokial ti to nenabehne vsetko, alebo kontaktuj svojho operatora ktoremu ako pises platis.

Komentáre už nie sú povolené.