Reklama

Sledovali sme štart skúšobného vysielania Televízie Z [video]

Na Slovensku odštartovala včera o 17:58 skúšobné vysielanie nová Televízia Z za ktorou stojí slovenská spoločnosť Zoe media. Televízia získala od Rady pre vysielanie a retransmisiu vysielaciu licenciu 8. apríla tohto roku, divákov chce zaujať najmä pozitivizmom.
Pokračovanie nižšie:

Televíziu môžu naladiť v týchto chvíľach diváci v mestách Bratislava (32. kanál), Galanta (29.kanál), Trnava (49. kanál) a Nitra (54. kanál) v rámci lokálnych terestriálnych multiplexov spoločnosti AVIS. Do budúcnosti by mali pribudnúť aj ďalšie mestá, zároveň tiež prebiehajú aj rokovania s káblovými operátormi po celom Slovensku. Vysielanie televízie je možné už sledovať aj prostredníctvom internetu na webovej stránke televízie www.televiziaz.sk.

Skúšobné vysielanie spustila televízia 7. mája 2014 o 17:58. Ako prvý sa prihovoril divákom programový riaditeľ Ivan Brožík, následne bol odvysielaný dokument s názvom Ján Priesol. Ak ste nestihli, alebo nemohli vidieť štart skúšobného vysielania, prinášame Vám prvé minúty vysielania v nasledujúcom videu.



Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kedy začnú používať statív ? A robit aj „pekné obrázky“?

Komentáre už nie sú povolené.